Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Jan-Ole Hesselberg
Psykobabbel
Psykobabbel er en poplærvitenskapelig podcast om psykologi. Psykolog Jan-Ole Hesselberg står for snakkeriene som baserer seg på hans skriverier. Hesselberg er kjent fra TV-seriene Folkeopplysningen på NRK1 og Typisk deg med Petter Schjerven på TVNorge. Også er han en av de tre psykologene bak podcasten Psykologlunsj. Du finner ham på www.JanOleHesselberg.no eller på Twitter, Instagram og Facebook under navnet Tankesmed.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 18 ratings
Fantastisk!
Akkurat hva norsk psykologi trenger. :) Psykobabbel ser veldig lovende ut, spesielt fordi den virker litt mer fokusert på det utvalgte temaet og med mindre utenomsnakk enn Psykologlunsj (selv om Psykologlunsj er veldig bra). Kombinasjonen med skrevet tekst og innlest lydfil på psykologisk.no...Read full review »
Psy-student via Apple Podcasts · Norway · 04/24/15
Recent Episodes
Namsos sykehus Kvart over fem 13. april 2007 satt jeg på et toalett i Namsos sykehus. Jeg var nettopp blitt far for første gang og hadde låst meg inne på toalettet for å skjerme omgivelsene mine for de krampeaktige gråtetoktene. Dagen før tvilte jeg sterkt på at jeg ville få noen følelsesmessig...
Published 12/30/15
Published 12/30/15
Published 12/30/15
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »