Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
GoLittle
Quiz med GoLittle
Sjove quizzer og konkurrencer for børn - og hele familien! Med "Quiz med GoLittle" kan børnene dyste mod de voksne - bl.a. i Køreturens Klogeste, der er er en quiz til de lange bilture med børn på bagsædet.
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 7 ratings
Stupid
Den er dom fordi han taler alt for hurtigt
super lisa 2345 via Apple Podcasts · Denmark · 05/13/21
Recent Episodes
Føles køreturen med børn lidt lang? Eller har I bare lyst til en sjov familiequiz til opvasken eller i sommerhuset? Så kan børnene dyste mod de voksne i spørgsmål om alt fra penge, YouTube klip og.. mælkeskum! Quizzen er sponsoreret af Circle K See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 03/27/21
Føles køreturen med børn lidt lang? Eller har I bare lyst til en sjov familiequiz til opvasken eller i sommerhuset? Så kan børnene dyste mod de voksne i spørgsmål om alt fra apps, biler og.. franske hotdogs! Quizzen er sponsoreret af Circle K See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 03/26/21
Føles køreturen i vinterferien lidt lang? Eller har I bare lyst til en sjov familiequiz til opvasken eller i sommerhuset? Så kan børnene dyste mod de voksne i spørgsmål om alt fra rummet over sport til.. smoothies Quizzen er sponsoreret af Circle K See omnystudio.com/listener for privacy...
Published 02/20/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »