Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Redactie Taalblad.be
Radio Taalblad
Taalblad.be is een e-zine voor mensen die Nederlands leren. Moeilijke of speciale woorden worden vertaald in het Frans en in het Engels.Radio Taalblad is luistermateriaal dat aansluit bij de artikels.
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 7 ratings
good for beginners
They take care to enunciate and the things they talk about, though not the most exciting topics, are good for people beginning to understand Dutch. I wish the interviews would be a little longer and published more frequently, however.
aaroninflanders via Apple Podcasts · United States of America · 10/11/09
Recent Episodes
In de hele wereld leren zo'n 400.000 mensen Nederlands. De meeste daarvan zijn leerlingen in het Franstalig onderwijs in België.
Published 07/01/15
2013 is het Jaar van het Voorlezen: organisator Stichting Lezen wil het hele jaar 2013 extra aandacht geven aan voorlezen. Voorlezen is supergezellig en het is goed voor de taalontwikkeling. Kinderen die naar verhaaltjes luisteren, presteren zelfs beter op school!
Published 03/22/13
2012 is in Brussel het fijnproeversjaar of "année gourmande". Onder de naam Brusselicious is er het hele jaar door speciale aandacht voor eten en drinken: van de vele sterrenrestaurants tot de Brusselse wafels en spruitjes. Een ‘lekker’ initiatief, met een heleboel originele activiteiten en...
Published 05/30/12
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »