Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
TV4 Hockey
Rinkside
En hockeypodd om hockey i allmänhet och HockeyAllsvenskan i synnerhet. Med TV4:s hockeyprofiler Lars Lindberg, Daggen Eriksson och Fredrik Söderström.Ett nytt avsnitt släpps varje fredag.NYHET! Under hela slutspelet släpps ett nytt avsnitt varje vardag. Följ slutspelet i Hockeyallsvenskan och SHL tillsammans med samtliga programledare och experter på TV4 Hockey.Ansvarig utgivare: Johan Cederqvist Hosted on Acast. See
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 81 ratings
Mycket bra podd! Rekommenderas!
Lättsamt och initierat resonemang. Uppskattar extra att man går igenom läget för alla lagen med samma fokus. Blir som ett fingeravtryck av allsvenskan. Man får en bra känsla för helheten. Härlig serie för övrigt. (Recenserar originalpodden och inte extrapoddarna under slutspelet som är mer som...Read full review »
ÄnWe via Apple Podcasts · Sweden · 03/24/24
Bravissimo👏🤩
En mycket bra podcast med tre proffsiga hockey professorer, med olika hårfästen, om Hockeyallsvenskan och som gör det intressant att lyssna och man får en proffsig vinkel på detaljer om lagen som slåss och fansen som drömmer om SHL avancemang. Blir bara bättre !! 💙SSK💛
Whisky 1961 via Apple Podcasts · Sweden · 12/08/23
fredrik ta det lugnt
säsong ett var bra, säsong två snälla söderström dra ner på tonen. konstant dryg och säger emot daggen Lars riktigt bra
hockeytotte via Apple Podcasts · Sweden · 03/10/23
Recent Episodes
En Sverigeresa genom våra 14 SHL-städer lagom till sommarvärmen tillsammans med Expressens Johan "MrMadhawk" Svensson. Programledare: Lars Lindberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Published 05/31/24
Published 05/31/24
Vi fick feeling och körde 90 minuter hockeysnack mitt i sommaren. En podd om hockey i allmänhet, men HockeyAllsvenskan i synnerhet. Med Lars Lindberg och Fredrik Söderström. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Published 05/28/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »