Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Sangskriver
Vi kender alle det med at en sang, kan beskrive og sætte ord på de følelser og tanker man selv har, men ikke kan få formuleret. Sangskriver er et musikprogram, der giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. Hver lørdag vil Jonas Gülstorff forsøge at skrive en sang baseret på lytternes liv, med hjælp fra en kendt musiker. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. Jonas har...
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 53 ratings
Bedste podcast
Elsker bare jeres podcast Bedste gæster, så dygtig og vildt god Jonas Skønt håber i fortsætter forevig Har hjulpet mig gennem rengøring , havearbejde og maling med Herning ørerne Tak bare tak
djfkflfdl via Apple Podcasts · Denmark · 11/20/19
Kreativt og rørende
Ender næsten altid med våde øjne ved slutningen. Rigtig smukt og dragende program.
lytter-p via Apple Podcasts · Denmark · 11/10/19
Fantastisk, men fix jeres spots.
Virkelig fremragende og underholdende program, med en utrolig dygtig vært! Dog er det pisse irriterende at man skal igennem radioavis og reklamer for tv-programmer i den uge hvor afsnittet er sendt, selv om man lytter til et år gammelt afsnit.
MMichaelM via Apple Podcasts · Denmark · 02/20/19
Recent Episodes
Clara er ugens gæst. Hun er aktuel med sangen "Girl Like You" fra hendes nye album "Growing Up Sucks", men i dag skal Clara være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter, på under to timer. Vært: Jonas Gülstorff.
Published 07/11/20
Artigeardit er ugens gæst. Den 24-årige rapper har lige været P3's uundgåelige med hittet "Den Værste", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.
Published 07/04/20
Soleima er ugens gæst. Hun er aktuel med albummet "Powerslide" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.
Published 06/27/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »