Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
podcastomingenting
Seinfeld
Podcast om ingenting
Den danske Seinfeld-podcast gennemgår nørdet og i højt humør alle afsnit af tv-serien Seinfeld ét efter ét i løbet af de næste ni år (eller noget). Panelet er Annika Aakjær, Torben Sangild og Mickey Winsløw, og den engagerede producer er Masoud Vahedi. Vi gennemgår plottet, hoved- og bipersonerne, funfacts om den enkelte udsendelse og ikke mindst 'Seinfeld i virkeligheden', hvor vi kigger på temaerne i forhold til såvel vores eget liv som den store virkelighed derude. Se de pågældende afsnit på DVD, Viaplay, Amazon Prime eller C More.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 42 ratings
Seinfeld
Seinfeld fan siden midt halvfemserne. Opdagede en sent aften/nat på en af de svenske kanaler. Afsnittet var startet og det var afsnittet The Parking Garage, så var jeg også hooked!! Serien der passer til alle tidspunkter i ens liv og i hvilken som helst mood man er i, en serie der bliver set...Read full review »
Ismail SV Avsever via Apple Podcasts · Denmark · 02/15/22
Festivus for the rest of us
Som kæmp seinfeld fan er det som en festivus hver gang der kommer er afsnit. Det føles til tider som evigheder imellem afsnittene men sådan er det jo med højtider der er kærkomne og længe ventede!!! Elsker at høre andre entusiaster grine sig igennem alle detaljer af de legendariske afsnit. Jeg...Read full review »
Jens Otto Broby via Apple Podcasts · Denmark · 01/21/22
Tak, Torben
Thank u, Torben, very cool!
Marc3812 via Apple Podcasts · Denmark · 01/13/22
Recent Episodes
Published 08/31/22
George tror at han får et hjerteanfald på monks, efter at han har haft en agurk med hjemmefra, men det viser sig bare at han ska ha fjernet mandler, men det er dyrt, så istedet tager han på Kramers anbefaling til en holistisk healer.  Kan man gro sine mandler tilbage hvis de er blevet fjernet?...
Published 08/31/22
George siger op, men fortryder straks. Han prøver at vende tilbage, men chefen ydmyger ham. Nu skal Elaine hjælpe med hævnen. Jerry og Kramer tror de har fået stjålet 1500 dollars på et vaskeri, og de vil hævne sig med cement i en maskine. Mickey har overvejet at bruge en hvilling i en...
Published 08/26/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »