Virkelig inspirerende podcast- kan anbefales!
Nu fik jeg endelig hørt denne super skønne podcast eller i hvert fald hørt fem episoder og glæder mig til de næste. Skab dig- vil jeg klart anbefale, fordi jeg selv blev inspireret til at kaste mig ud i mere kreative sider af mig selv, som jeg ikke rigtig har fået brugt nok. Jeg tror måske også, at jeg vil begynde at skrive lidt. Bare lidt hver dag. Jeg er så dårlig til at skrive, fordi jeg ikke har gjort det i rigtig mange år. Skab dig sætter også gang i refleksioner over hvorfor, der er ting, jeg ikke gør. Jeg gør rigtig mange ting og nyder det, men der er også veje, jeg slet ikke går. Så start med at lytte lidt til denne podcast. Det er mit råd.
pialarsen via Apple Podcasts · Denmark · 02/07/21
More reviews of Skab dig
Kan så meget sætte lig ind i alkohol, tog selv samme valg: TAK Og tak for podcast med Cleoh, hun åbnede mine øjne med psykisk vold- og jeg tog skridtet og skred ☺️👌
dietbyengel / klinisk ernæring via Apple Podcasts · Denmark · 07/01/22
Jeg nød at høre de to første afsnit. Blev både rørt og kunne genkende meget fra mit eget liv.
Line Hvid via Apple Podcasts · Denmark · 10/27/20
Varme og bevægende samtaler. Meget glad for at lytte til dig, Charlotte og dine gæste om det at ‘skabe sig’. Stærkt emne. De to episoder med Lilja Scherfig var især utrolig berigende!
evavej via Apple Podcasts · Denmark · 01/14/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »