Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Stiljournalen
Stiljournalen är ett program om stil i alla dess former. Från kläder till konst via inredning och manér. Författaren Fredrik af Klercker och hans goda vän Filip Strömbäck står vid rodret och guidar lyssnarna till att bli ännu stiligare.Fredrik är till vardags medgrundare till Pete & Harry, webshop för eleganta vintage-accessoarer. Filip är kommersiellt ansvarig på Exparang, ett digitalt matchningsverktyg på lednings- och styrelsenivå.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 595 ratings
Ljudet
En alldeles lysande stilig podd men ljudet låter riktigt amatörmässigt och så långt ifrån stiligt man kan komma. Låter inte alls som ni spelar in i en studio. Ställ in och mixa rösterna så att de har samma volym och mixa in musik och reklam på samma volymnivå. Skippa studion ni sitter i, ni kan...Read full review »
Värdelöstigen via Apple Podcasts · Sweden · 01/28/21
Volymen, farbröder, volymen
Hallå! En försiktig önskan om att er redigerare matchar innehållets ljudstyrka med reklamens ljudstyrka. Efter bytet av studio har ljudstyrkan fallit, detta faktum - herrar - gör er ej rättvisa!
K Samuelsson via Apple Podcasts · Sweden · 10/07/20
Har inte kunnat lyssna på ett tag, hoppas Fredrik kommer hem till studion snart.
Hemp🤔A via Apple Podcasts · Sweden · 08/29/20
Recent Episodes
Vår kära Fredrik har nu gift sig med sin Kristina! Vi får följa med från alla förberedelser fram till den ljuvliga vigseln. För att senare åka vidare och byta om till smoking för en underbar middag på Grand Hotel!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/18/21
Den här veckan åker Stiljournalen ut på en sommartour. Där bilen packas i Stockholm för en ljuvlig resa genom sommarsverige. Så luta er tillbaka och häng med!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/11/21
Vem var legendaren och stilikonen Gunnar Hägglöf? Det är just det som ska redas ut i veckans avsnitt. Förutom att få följa med på ännu en stilfull resa med knivskarpa pressveck, så får vi även svar på varför han även kallades Farbror Gunnar!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out...
Published 06/04/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »