Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Stiljournalen
Stiljournalen är ett program om stil i alla dess former. Från kläder till konst via inredning och manér. Författaren Fredrik af Klercker och hans goda vän Filip Strömbäck står vid rodret och guidar lyssnarna till att bli ännu stiligare.Fredrik är till vardags medgrundare till Pete & Harry, webshop för eleganta vintage-accessoarer. Filip är kommersiellt ansvarig på Exparang, ett digitalt matchningsverktyg på lednings- och styrelsenivå. See
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 623 ratings
Jeans
Enligt Fredrik är jeans tabu till kavaj. Jag tycker det är snyggt, praktiskt och tidlöst. Varför Fredrik ska man passa sig att kombinera jeans med kavaj eller lammullströjor?
brattforsheden via Apple Podcasts · Sweden · 02/16/22
En nypa salt
Ja jo, etikett och regler i all ära. Men ta dessa grabbars åsikter med en nypa salt. Svarta skor endast? Absolut inget skärp? Uppsträckt hållning förmedlar självsäkerhet? Att anpassa sig efter tyska klädkoder när man är i Tyskland? Kanske för en viss typ av person, men verkligen inte för alla....Read full review »
Sebastian Galo via Apple Podcasts · Sweden · 01/26/22
Ljudet
En alldeles lysande stilig podd men ljudet låter riktigt amatörmässigt och så långt ifrån stiligt man kan komma. Låter inte alls som ni spelar in i en studio. Ställ in och mixa rösterna så att de har samma volym och mixa in musik och reklam på samma volymnivå. Skippa studion ni sitter i, ni kan...Read full review »
Värdelöstigen via Apple Podcasts · Sweden · 01/28/21
Recent Episodes
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 07/29/22
Published 07/29/22
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 07/08/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »