Episodes
Επιστρέφωντας δυναμικά το 2022 με λίγη παραπληροφόρηση και λάθος μαθηματικά, η αγαπημένη μας παρέα εγκαινιάζει το νέο έτος με επεισοδιάρα. Έχοντας θέμα, δομή και περιεχόμενο οι 3 φίλοι σχολιάζουν τον κόσμο του κινηματογράφου και των σειρών με ένα καυστικό ή και μη τρόπο.  #ΝΤΙΚΑΠΡΙΟΣΕΜΙΣΩ Καλή χρονιά αγαπημένοι μας ακροατές.  Ariana Grande ηθοποιός πρώτοι εδώ.
Published 01/09/22
Published 01/09/22
 Με αφορμή τα Χριστούγεννα ο καταπονεμένος και άρρωστος Φραγκίσκος, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν των φτωχών Πάρης και ο δραστήριος ραδιοφωνικός παράγοντας και αθλητής και DJ περιστασιακά Άρης μαζεύονται και σας μεταφέρουν την ζεστασιά αυτής της γιορτής.  P.S το εξώφυλλο είναι επετειακό και παραμένει ανεκτίμητο έργο τέχνης.
Published 12/04/21
Με την υπέροχη επιστροφή του Πάρη, η παρέα πάλι συγκροτείται με σκοπό να κράξει και να δικάσει κάθε τι που δεν της αρέσει με ένα απλό έτσι θέλω. Σε αυτή την περίπτωση πέφτει πάνω στο ελληνικό Youtube και την μιζέρια των live-streams.
Published 11/13/21
Ο Φραγκίσκος και ο Άρης σε ένα ακόμα επεισόδιο, υποδέχονται τον The Mythologist και συζητούν για το παρελθόν, το παρόν και την σύνδεση αυτών των δύο με τον μύθο. Ηρακλής,Μέδουσα,Περσέας και άλλα πολλά σε ένα ενημερωτικό και εύηχο(τονίζω) επεισόδιο. 
Published 11/03/21
Ο Φραγκίσκος, ο Διονύσης και ο Άρης σε ένα ωμό, περιεκτικό επεισόδιο που όλα περιτριγυρίζονται από χιούμορ, κράξιμο και σπαστές ατάκες του Μιχάλη. Ελπίζουμε να περάσετε όσα καλά όσο περάσαμε εμείς σε αυτό το σχεδόν collab.  
Published 10/29/21
Ο Φραγκίσκος και ο Άρης υποδέχονται τον φίλο και αδερφό τους Χρήστο Σακελλάριου από το board games κλπ. σε ένα ακόμη επεισόδιο μιλώντας για ότι τους κατέβει στο κεφάλι και χαρίζοντάς σας μια πανδεσία ήχων για τα ευαίσθητα τυμπανά σας. Ένα επεισόδιο γεμάτο μαλακία, χαβαλέ και κυρίως παρεοκατάσταση για να ευχαριστηθείς. #Πάρημαςλείπεις.
Published 10/15/21
Η επιστροφή της ομάδας στην χειμερινή σεζόν γίνεται με ένα ακόμη ζεστό και καυστικό επεισόδιο. Ψήσε καφέ, βάλε το πιο άνετο και τρύπιο εσώρουχό σου και απόλαυσε την φωνή μας να αντανακλάνεται στις επιφάνεις του τυμπάνου σου.
Published 10/03/21
Οι 3 φίλοι έπειτα από μία offline συζήτηση και διαμάχη μεταξύ εμβολίων εμβαθύνουν στις μαγικές θεωρίες συνωμοσίας. Με κίνδυνο την ζωή τους ανοίγουν συζητήσεις που δεν πρέπει να συζητηθούν και μεταλαμπαδεύουν γνώσεις που θα ενοχλήσουν τα ανώτερα πνεύματα της κοινωνίας. Φίλε ακροατή είσαι έτοιμος να ενοχληθείς;
Published 09/07/21
Καθώς ήρθε πλέον η ώρα της εξεταστικής που όλους μας βασανίζει, ο Άρης, ο Πάρης και ο Φραγκίσκος έρχονται για ακόμη μια φορά σε ένα επεισόδιο να σας δώσουν συμβουλές και tips στο πως να περάσετε ανώδυνα αλλά και με επιτυχία την δύσκολή αυτή εξεταστική κράζοντας ελαφρώς ταπεινά ταυτόχρονα την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που τους ενοχλεί. Είσαι έτοιμος να το ακούσεις;
Published 08/30/21
Το καλοκαίρι τελειώνει και ο Φραγκίσκος, ο Άρης και ο Πάρης σχολιάζουν τις εμπειρίες που είχαν το φετινό καλοκαίρι καθώς και τα καλοκαίρια που στιγμάτισαν βαθειά την ψυχή τους με έναν αέρα κακής κριτικής και κραξίματος. Είσαι έτοιμος να το ακούσεις;
Published 08/24/21
Σε άλλο ένα επεισόδιο οι 3 φίλοι έρχονται σε μια ακόμη ζεστή μεν πολιτισμένη δε διαμάχη και προσπαθούν να πάνε για κάμπινγκ με κάποιες ιδιαίτερες προσωπικότητες. Μέσω κουβέντας, ελαχίστου χιούμορ και με δόσεις άπλετου κριντζ και κακού ήχου ένα ακόμη επεισόδιο εμφανίζεται στην αρχική σου. Είσαι έτοιμος να το ακούσεις;
Published 08/17/21
Σε ένα μανιακό επεισόδιο ο Πάρης, ο Άρης και ο Φραγκίσκος έρχονται αντιμέτωποι με ερωτήσεις εκτός λογικής, καταλήγουν σε ένα χειμαρρώδες debate και εκφράζουν τις κρυφές τους επιθυμίες. Είσαι έτοιμος να το ακούσεις;
Published 08/09/21
Η αρχή μιας νέας εποχής σηματοδοτείται με αυτή την πενιχρή και πρόχειρη παραγωγή με σκοπό να χαιδέψει τα αυτία σας και να σας εκνευρίσει. 
Published 08/01/21