Reviews
Vřele doporučuji všem!
Aynez123!! via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/19/21
I když nesouhlasím s veškerými názory, které někteří hosté prezentují, podcast patří mezi mé “srdcovky” 😉😉. Kvalitně zpracované, různorodí hosté a výborná vzdělávací témata. Často ho doporučuji kamarádům, kteří o financích nic moc neví - je málokdo, kdo se stará o edukaci veřejnosti v této...Read full review »
mzuk1 via Apple Podcasts · Czech Republic · 02/06/21
Z kazdeho dilu si odnesu neco uzitecneho. Nektere dily jsou kratke, nektere delsi, takze si pri kazde cinnosti muzete vybrat a ne vzdy u toho musite sedet hodinu nebo poslouchat na vicekrat. Pro zacatecniky v oblasti osobnich financi jsem na zadne platforme nic prinosnejsiho nenasla. Krome toho...Read full review »
Li Em via Apple Podcasts · Czech Republic · 08/14/20
Prozatím jsem slyšel pouze díl s panem Hausenblasem (skvělý díl), jen bych doporučil zkorigovat hlasitost přechodů. Po klidném vyprávění najednou přijde výrazně hlasitější melodický přechod, který zabolí do uší.
TheDaveP via Apple Podcasts · Czech Republic · 05/19/20
podcast možno fajn až na tu do usi bijúcu kvazicestinu
mkm:( via Apple Podcasts · Slovakia · 05/13/20
Trochu mi vadi, ze moderator miesto vykania hostovi nevedome tykal. Je to drobnost, ale nemalo by to byt. Napr. : Co ste robil? Spravne : Co ste robili? Inak pekny rozhovor.
malakusadolf via Apple Podcasts · Slovakia · 01/05/20
Dobry podcast, ale mozno by pan Kuchalik mal radsej hovorit po slovensky lebo to miestami znie trosku divne 🙂 Ale to je len moj nazor
Kokokotko via Apple Podcasts · Slovakia · 11/22/19
je to fakt super! jen tak dal!
Mlada_pani via Apple Podcasts · Russia · 08/25/19
Velmi se libi osobni pristup, srozumytelne predani informaci a celkovy prehled. Vrele doporucuji. Jen bych mela mensi dotaz, jak casto vychazeji vase rozhovory? Dekuji
Safta001 via Apple Podcasts · Czech Republic · 05/01/19
Inspirativní i pro me jako zaměstnance, fajn by bylo ještě víc do detailu, co tedy s penězi dělat konkrétně..
Aynez123!! via Apple Podcasts · Russia · 04/09/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »