Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Тик Так и Зорка
Тик Так и Зорка
Тик Так и Зорка водат утринска програма на Радио 2. Се она што го пропушти на радио, сега може да го слушаш и како подкаст, кога сакаш и каде сакаш.
Listen now
Recent Episodes
Тик Так и Зорка денес започнаа со решавање на мистеријата за успешен брак во кин партнерите имаа различна потреба за температура во спалната соба. Решение? Прскање од авиони, документарци за пцофки и многу смеење.  Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 
Published 11/30/21
Тик Так и Зорка утринава отворија многу теми каде слушателите го искажаа своето мислење. На пример, како оди кругот на платата и среќниот работник, дали ќе ни фалат пластичните кеси и какво е Вашето искуство со онлајн купување.  Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути
Published 11/29/21
Published 11/29/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »