Topp tio på EM för Barbro & Martin, totalseger för Zara och världsrekord av Stine, men ändå inte
Listen now
Description
Tre svenska topp 10-placeringar på EM i trail- och bergslöpning. Vi snackar med Barbro Fjällstedt Oljans som kom 9:a på traildistansen och Martin Nilsson som fick samma placering i Up & Down. Det blev kvinnlig dubbel i Öland Lighthouse Challenge 100 miles, med Zara Lundgren som totalvinnare. Och danska Stine Rex vann VM i 48-timmars och kom 228 meter längre än världsrekordet, men rekordet kommer sannolikt inte att godkännas… Anna Carlsson är med som bisittare. Vi tar även upp Jernbruket Backyard Ultra, liksom fler internationella tävlingar, med sammanlagt fyra danska ultrarekord.
More Episodes
Magnus Högfeldt tog hem silverbiljetten till lag-VM i det allra sista Älvdalen Backyard Ultra. Lina och Sanna El Kott Helander tog var sin pallplats i 50-kilometersloppet under Nösen Hundreds i Norge. Och ett par veckor före sin 50-årsdag vann  Fritjof Fagerlund sin första ultratävling sedan...
Published 06/19/24
Succé för Ockelbomaffian i världens största ultratävling Comrades Marathon i Sydafrika. Elov Olsson 7:a, Joacim Lantz 15:e och Johan Lantz på 22:a plats. Magnus Rabe gjorde tävlingscomeback efter ytterligare skadestrul - och slog banrekord i Alpaca Race. 16-årige ultralöftet Hannes Rapp vann...