Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Aller media | Acast
Under huden med Kakan Hermansson
Under Huden med Kakan Hermansson är en av landets största kvinnliga intervjupoddar. Med en ny gäst varje vecka tar Kakan Hermansson upp allt från politik, feminism och samhällsfrågor till hudvård och beauty! En podd från Aller media. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 817 ratings
Många intressanta gäster. Märklig blandning av hudvårdsfeminism och radikalfeminism, som i kombination med tvärsäkra femsekundersanalyser blir mer underhållande än avsett. I regel är män och manlighet måltavlan – dock sällan med några djupare tankar kring orsak och verkan. Med gott om...Read full review »
PAJA63 via Apple Podcasts · Sweden · 12/08/21
Ljusreflekterande feminism
Hmm… Det här är svårt. Denna podd handlar på senare tid i stora grad om mänskliga rättigheter och ett huvudfokus på kvinnors rättigheter. Det är min tolkning och det är också därför jag sökt mig hit. Men allt för ofta känner jag ett stick i sidan och det är när det pratas om män som en och...Read full review »
Dgjhiigdgvjkgf via Apple Podcasts · Sweden · 06/07/21
Go-to podd
Min nya kompis, lajvar att jag hänger i Kakans kök med hennes ständiga samtal going on and on i öronen.
emni21 via Apple Podcasts · Sweden · 02/08/21
Recent Episodes
Jenny Westerstrand är ordförande för Roks; Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. I veckans avsnitt är det hon som kliver in och gästar Under huden med Kakan Hermansson. En podd från Aller Media. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 07/21/22
I veckans Under huden gästas Kakan Hermansson av Leolina Silkeberg och Edward Summanen, från Transammans. Organisationen Transammans ger stöd till transpersoner och närstående, arbetar för transpersoners rättigheter och skapar förändring.  En podd från Aller Media. See acast.com/privacy for...
Published 07/14/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »