Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
SEB
Ung Ambition
Lea och Tobias kom till SEB med en podd-idé. Vi sa ja. Nu gör de en vecko-podd för unga om entreprenörskap och personlig utveckling. Allt för att göra det enklare att förverkliga sina drömmar. SEB står för teknik, Lea och Tobias för innehåll. Följ dem på @ungambition på Instagram! Musik: Guld, av Nils Berg
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 59 ratings
Riktigt dålig
phillemannens kommentarer via Apple Podcasts · Sweden · 09/02/19
Top notch
Intressant och motiverande att lyssna på två personer i min egen ålder som också har stora drömmar som man vill förverkliga!
ChelseaTheBlues via Apple Podcasts · Sweden · 07/20/19
Grym podd
Bra jobbat Lea och Tobias!
SDE #2 via Apple Podcasts · Sweden · 07/15/19
Recent Episodes
I säsongsavslutningen av Ung Ambition får Tobias och Alexandra sällskap av Ishak Ekici som handlar aktier på börsen och driver Instagramkontot Ungaaktiehandlarn. I avsnittet delar han sin syn på investeringar, hur hans portfölj har utvecklats samt vilka mål och drömmar han jobbar för att uppnå.
Published 05/26/20
Från att baka granola i köket hemma till massproduktion och försäljning i hela Sverige. Dagens gäst är entreprenören Amanda Larsson som berättar om hur hon tillsammans med sina kollegor lyckats bygga upp företaget Färsking från grunden.
Published 05/11/20
Alexandra och Tobias diskuterar om hur deras dagliga rutiner ser ut i corona-tider och hur de utmanar sig själva för att må bättre. 
Published 04/27/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »