Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Det gamle Voksen ABC
Her har du de to første sæsoner af VOKSEN ABC. Fang den nye sæson ved at søge på Voksen ABC! :) A for abe og B for banan’ har der stået på mange plakater på de danske børneværelser igennem tiderne – men hvad i alverden skulle der stå på en ABC-plakat for voksne? Det giver vi, Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini et bud på, i vores podcast ’Voksen ABC’. I hvert afsnit tager vi udgangspunkt i et bogstav og kommer med bud på hvilke ord der skulle være på vores voksen ABC-plakat og hvorfor. Vi starter med A… og slutter med Å…
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 304 ratings
Jeg er vild med at blive draget ind i jeres spændende samtaler, mens I går gennem voksenalfabetet. Episode “E” sæson 1: Jeg er dybt uenig i jeres konklusioner vedr. egoist! Jeg synes, der er en tendens til, at vi bliver mere og mere egoistiske... Vi har så travlt med at pleje vores eget omdømme,...Read full review »
Hjoerring via Apple Podcasts · Denmark · 03/24/19
Voksne vinkler
Elsker det! Damerne- især sneglen, er så rare at lytte til, og gæsterne har altid nye interessante vinkler på voksenlivet. Det er min yndlingsunderholdning, når jeg smører madpakker!
snomaca via Apple Podcasts · Denmark · 08/24/18
Hyggelig pod, men...
... jeg er ikke sikker på, om jeg forstår konceptet. Det er nok en tand for løst til mig. Det er godt, især når der er gæster med (selvom der til tider går lige lovlig meget privat-snak, som lytterne ikke har en chance for at forstå i det), men konceptet mangler struktur og måske også...Read full review »
Jak_LS no. One via Apple Podcasts · Denmark · 07/07/18
Recent Episodes
Published 08/08/22
Vi er tilbage! Og denne gang mener vi det. Vi er blevet en del af Podimo, hvilket vi fortæller mere om i dette sær-afsnit, hvor vi også fortæller, hvordan vi har haft det, og svarer på jeres spørgsmål. Vi er SÅ spændte og klar på fremtiden sammen. Med hinanden, Podimo og jer. Velkommen til Voksen...
Published 08/29/19
Published 08/29/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »