Reviews
V letných podkastoch moderátor veľmi skáče hosťom do reči. V politických je to ok ale tu to vadí.
Yanthla via Apple Podcasts · Slovakia · 08/28/21
Super hostia, zaujímavé témy, ale tie komentáre a neustále skákanie do reči moderátorom ma veľmi rušia. Niekedy 1 diel počúvam aj na 3x, lebo ma to veľmi vyrušuje. V jednej vete dokáže aj 4x prerušiť či dopovedať slová a vety hosťa, dokonca aj celé myšlienky. Narúša myšlienky hosťom aj...Read full review »
Briuska 1 via Apple Podcasts · Slovakia · 08/26/21
Pán moderátor by sa mal naučiť menej skákať do reči a naozaj si odpustiť všetky tie vsuvky ako mhm, áno, presne, rozumiem, okej atď., pretože to je neuveriteľne otravné a nervydrásajúce.
AmKapi via Apple Podcasts · Slovakia · 04/27/21
Vzdy aktualne temy s dobre vybratymi hostami. P. Zavotsky by mal ovela menej skakat do reci a nedoplnat vety svojim hostom 😀
katarinam11 via Apple Podcasts · Slovakia · 03/10/21
Dobrý obsah, hostia, kvalitná pripravenosť moderátora. Menej skákať do reči hosťom!
11Martin11 via Apple Podcasts · Slovakia · 12/19/20
Relácia je dlhšia, super. Akurát by netrebalo viac hostí. Lebo koniec je ten, že kto je v štúdiu aj tak nevie povedať čo chce, lebo ho Braňo tlačí kvôli času.
zolilili via Apple Podcasts · Slovakia · 09/22/20
Jeden z najlepsich politickych formatov na SVK. Uz len nechat politikov aspon 1 vetu dokoncit bez prerusenia / dopovedania/ skakania do reci a bude sa to aj lepsie pocuvat. Drzim palce
Adam_BA via Apple Podcasts · Slovakia · 03/05/20
Dobry format, zrozumitelne podne temy, len pan zavodsky by mohol menej skakat do reci hostom 😉
katka.ondro via Apple Podcasts · Slovakia · 02/04/20
Priamy a profesionalny moderator Prakticka platforma a format Palcive aj Podnetne temy Perfektny hostia Pat dni v tyzdni Drzim palce.
Marjan_sk via Apple Podcasts · Slovakia · 01/21/20
Re
Brano, vyborne to robite!!! 👍👍 pocuvam vas podcast kazdy den.
benoconn via Apple Podcasts · Slovakia · 01/14/20
Ak prestane skákať ľuďom do reči a používať nezmyselne výplne každých pár sekúnd ako UHM a OKEJ, dám plny počet. Content kvalitný, ale ten človek naozaj potrebuje profesionála, ktorý ho naučí byt chvíľu ticho... ako moderátor má obsah dobrý, forma slabá a rušivá.
luiv.eu via Apple Podcasts · Slovakia · 01/10/20
Tento podcast má len jeden obrovský problém - má menej ako 30 minut! ;)
pilsner1842 via Apple Podcasts · Slovakia · 01/09/20
Nakoľko chýba dátum podcastu, Podcasty sa automaticky nesťahujú. A nakoľko toto je základný princíp podcastov, aby si to človek nemusel ručne dohladavat, je úplne zbytočný cely podcast. Mám ho v odoberanych podcastoch, no pokial p. Zavodsky nepridá dátumy, nebudem jeho Podcasty počúvať. Myslím,...Read full review »
Dubaque77 via Apple Podcasts · Slovakia · 10/09/19
Ani mne sa nestahuju automaticky. Vsetky podcasty Expresu sa mi v epizodach nezobrazuju.
d_leso via Apple Podcasts · Slovakia · 10/09/19
Podcasty sa nestahuju automaticky. Velmi dobre sa pocuva ale toto je zakladna chyba.
VladexSK via Apple Podcasts · Slovakia · 09/20/19
ani mne nestahuje epizody automaticky
mižua via Apple Podcasts · Slovakia · 09/12/19
Z nejakeho dovodu my tieto epizody nestahuje automaticky s ostatnimy podcastamy problem nemam
negunguje via Apple Podcasts · Slovakia · 09/12/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »