Bundlinjen #224: Truer en finanskrise 2.0 lige om hjørnet?
Listen now
Description
(01:17) Energikøbmænd vil gå hele vejen for deres enorme millionbonusser Finans har de seneste uger nærmest dagligt skrevet et nyt vildt kapitel i sagen om de forgyldte energikøbmænd. Tirsdag aften kunne vi så fortælle, at de tre mænd, der samlet står til en bonus på mellem 700-800 mio. kr., nu er klar til at gå i retten for at få pengene. Der er i den grad krig mellem parterne i energibranchen, men hvad siger panelet til udviklingen i bonussagen? (16:58) Ny bankkrise spøger: Men går Danmark fri? Det var nok langt fra alle herhjemme, der kendte til bankerne Silicon Valley Bank, Signature Bank og Credit Suisse, men de tre bankkrak har givet sved på panden hos investorerne – og skabt bekymringer i bankverden. Der er nu gået et par uger siden, panikken opstod, men kan vi allerede nu afblæse en finanskrise 2.0? (26:38) Ugens undren: Hvad skal vi med AI? Finans’ tech-journalist Jesper Kildebogaard, der efterhånden har skrevet en del om AI, er med i studiet til at gøre os klogere på ChatGBT, Bing chat, Mitjourney og hvad det nu ellers hedder i AI-universet. For hvilken rolle får kunstig intelligens for dansk erhvervsliv i fremtiden – og er det hele bare hype eller vil det ændre verden? (38:55) Kåring af ugens optur og nedtur. I studiet: Kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, landechef i Firi Karina Rothoff Brix, rådgiver Lars L. Nielsen og redaktør Maria Kehlet. Teknik: Kasper Søegaard.
More Episodes
(01:30) Kåring af panelets optur og nedtur. (07:20) Hvordan er man en god leder for generation Z? (25:15) Vi får baghjul af USA og Kina. Er Europa ved at udvikle sig til et museum?  I studiet: Partner i Ulveman & Børsting Britta Birgitte Bremerstent, bankdirektør i Nordea Mads Skovlund...
Published 06/14/24
Published 06/14/24
01:15 Det nye Europaparlament og konsekvenserne for grønne eksportdrømme 11:08 Havvindsatsninger for milliarder i fare efter priseksplosioner 20:32 Ugens Udsyn    See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 06/12/24