Reviews
Jeg elsker den ugentlige podcast. Men er meget tæt på at stoppe med at følge fordi i igen og igen pusher nye formater som jeg ikke er interesseret i at lytte. Det er dårlig stil at udnytte en succes til at markedsføre nye produkter.
Stine rá via Apple Podcasts · Denmark · 09/27/23
19/8: når bankerne pelser kunderne, er det “marked”. Når de er ved at gå bankerot, må staten træde til. Når realkredit ikke vil belåne ejendomme, der er nabo til solceller, er det “marked” og staten må kompensere. Problemet med ultraliberale ortodokse er, at de hurtigt løber tør for andre folks...Read full review »
Ultraliberalt bønnemøde via Apple Podcasts · Denmark · 08/20/23
Har lyttet til samtlige episoder, men det er over tid blevet markant ringere. Der er generelt dårlige debatter, da gæsterne stort set altid er enige. Der fokuseres alt for meget på “Københavner emnerne” såsom diversitet, kønskvoter og woke - savner lidt seriøst erhvervsstof. Kunne også være fedt...Read full review »
Sfg35 via Apple Podcasts · Denmark · 04/15/23
Fremragende pod, der hver uge forklarer og perspektiverer økonominyhederne uden bias og selvhøjtidelighed.
Stelfv via Apple Podcasts · Denmark · 04/14/23
Generelt super godt program med unikke og relevante erhvervshistorier og nyheder. Kan man forestille sig en ugentlig ekstra episode kun med Anders Heide Mortensen der undrer sig og uddeler moralske lussinger? Please…
Viktor Gabel via Apple Podcasts · Denmark · 03/30/23
Anders Heide er simpelthen for rød - program efter program. Danskerne er ræverøde - lad os se hvad de svarer på ‘virksomheder ud af Rusland’ hvis det meget konkret rammer den enkelte dansker. Totalt unuanceret !! Super let at være forarget når man ikke har hånden på kogepladen - tag jer sammen!!...Read full review »
Gekko-1967 via Apple Podcasts · Denmark · 02/16/23
Ikke de store nuancer i gæsternes holdning. Det virker til, at gæsterne bliver udvalgt på baggrund af deres køn. Der er næsten kun mænd. Har I egentlig statistik på, hvor mange henholdsvis kvindelige og mandelige gæster I har haft i studiet i år?
Marlene.. via Apple Podcasts · Denmark · 10/30/22
Nyder generelt jeres podcast men jeres screening og valg af panel deltagere rammer virkelig skævt. Fx Sarah Møss - decideret ubegavet at lytte til og spild af tid
bjhgff bhgg via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
Jeg har lyttet til denne podcast i lang tid, men har nu opgivet den. Den indeholdt tidligere interessante nyheder, med fokus på finans, åben dialog og varieret meninger. Nu er den desværre blevet Danmarks svar på fox news, hvor alle der ikke deler de medvirkenes meninger bliver talt ned til og...Read full review »
Kenneth4776346 via Apple Podcasts · Denmark · 11/23/21
Sikke en podcast - at udskamme og hænge uvaccinerede ud i de 2 sidste programmer. Lytter aldrig mere til Jeres udsendelser efter dette (har ellers været ivrig lytter)! Hold Jer til noget I ved noget om. Hilsen en sygeplejerske!
Sunover via Apple Podcasts · Denmark · 11/18/21
Der er flere eksempler, hvor deltagerne simpelthen ikke har sat sig ordentlig ind i de ting som debateres. Jeg overvejer faktisk at stoppe med at abonnere og jeg har ellers været en fast lytter. Fast deltager Anders er i øvrigt alt for unuanceret i sin holdning til forskellige emner.
Finans lytter via Apple Podcasts · Denmark · 05/06/21
Generelt gode diskussioner og input. Men at høre Anders Heide tale nedsættende om liberalisme (neoliberalisme og utraliberalisme) med afgrundsdyb uvidenhed trækker kraftigt ned. Så hellere få Frank Aaen eller andre socialister ind, som i det mindste er ærlige...
BjornKj via Apple Podcasts · Denmark · 03/30/21
Jeg har lyttet bundlinjen siden første episode, aldrig misset et afsnit. Men jeg må simpelthen sige, at niveauet efterhånden er blevet meget lavt. Tabet at Barsø som vært var skidt, men efter Søren linding er stoppet, så er kvaliteten droppet. Jeg oplever slet ikke at få kvalificeret analyser...Read full review »
Agent Århus via Apple Podcasts · Denmark · 12/05/20
Har lyttet hver uge og længe. Var umiddelbart større fan, da Magnus Barsøe var vært. Men alene Anders Heide Mortensens kradse bidrag gør den værd at lytte til.
Madsjvk via Apple Podcasts · Denmark · 11/03/20
Bundlinjen fra Finans er min absolutte yndlings-podcast. Jeg kan godt lide at de tager tre temaer op hver uge, som jeg kan blive klogere på. Længden på 30 min. synes jeg er optimal da en time bliver for lang (for mig) og mindre bliver for kort. Den passer perfekt på cyklen fra A-B. Deres nye...Read full review »
Sarah Ophelia via Apple Podcasts · Denmark · 10/03/20
Det er generelt en god podcast med interessante emner. Dog er værtens stemme meget skinger, hvilket får karakteren til at dale, da det påvirker lyttetiden.
Thomas M. K. via Apple Podcasts · Denmark · 07/30/20
Giver et godt overblik over de vigtige historier i finans-ugen, samtidig med at der er god dybde på dette og uden det bliver for langtrukket! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gjøttrup via Apple Podcasts · Denmark · 02/08/20
Vært har en for skinger stemme, find en ny tak.
Karl Leonhardt via Apple Podcasts · Denmark · 01/24/20
Har hørt alle udsendelser siden start. Giver en god gennemgang af de større finansemner uge efter uge. Kan man aflytte det på Podimo?
Jonas Lind via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/20
Består mest af til dels usaglig bedrevidende kritik en masse af navngivne ledere. Stort set ingen reel finansstof og holdninger temmelig meget til venstre, eksempelvis tvungen 3 måneders barsel til mænd og obligatoriske kvoter for kvinder i bestyrelser. Åbenlys mangel på forståelse for hvordan...Read full review »
Bløpper via Apple Podcasts · Denmark · 01/15/20
Indslaget i afsnit #84 er et virkelig ringe og ukritisk viderebringelse af politiske og direkte urigtige oplysninger og påstande om ejendomsaktørernes anvendelse af prgf. 5 stk. 2 ved lejlighedsmodernisering. Redaktionen må antage at aktører på det danske ejendomsmarked mangler kompetencer til...Read full review »
Peter EN via Apple Podcasts · Denmark · 11/02/19
Fulgt med fra start, endelig fået taget mig sammen til at hoppe herind og takke jer for en fantastisk relevant podcast!
michaeldyrum via Apple Podcasts · Denmark · 10/25/19
Et af 2 faste erhvervspodcast som jeg trofast følger og glæder mig til at høre hver uge (den anden er DR’s “Følg Pengene”). Barsøe gør det fantastisk som vært og anker, Heide Mortensen er skarp og humoristisk og Linding giver gode indsigter.
Søren Haldes via Apple Podcasts · Denmark · 10/11/19
Fremragende godt program og altid med de mest relevante nyheder til diskussion... men må vi ikke PLEASE få en hel time hver uge... 1/2 time er alt for hurtigt overstået
Rasmus L-J 82 via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/19
Meget skarpe vurderinger og bred info. Hører Jer hver uge mens jeg pendler.
Elversøe via Apple Podcasts · Denmark · 09/06/19
Spændende program, men ofte med en attitude som: "Se nu de fjolser, der slet ikke kan lede en virksomhed". De bagkloge journalister kunne interviewe erhvervslederne, så de kunne forsvare sig. Ellers er det bare en gratis omgang at sparke til ugens dummepeter, der ligger ned i forvejen.Read full review »
GoddawDo via Apple Podcasts · Denmark · 06/08/19
Den mest informative podcast om, hvad der rører sig i dansk erhversliv, skarpt serveret med kant og glimt i øjet. Mere af det, tak.
mnygaard via Apple Podcasts · Denmark · 05/17/19
Den skulle bare være længere
nikpe16 via Apple Podcasts · Denmark · 04/09/19
Gode emner som bliver taget op og indsigt. Længen passer rigtig godt.
J. Skovgaard via Apple Podcasts · Denmark · 03/18/19
Dansk erhvervsliv er pludselig blevet god underholdning, som man ser frem til at høre mere om hver uge! 😀
KurtKbh via Apple Podcasts · Denmark · 12/18/18
Anbefalelsesværdigt program der opsummerer de mest aktuelle problemstillinger i dansk erhvervsliv. Keep up the good work!
Puttepeter via Apple Podcasts · Denmark · 12/03/18
Selve indholdet er super. Magnus Barsøe har en behagelig radiostemme. Der er dog lidt med lydforholdene indimellem, som godt kan forbedres.
rtuiopjhgfds via Apple Podcasts · Denmark · 11/19/18
Rigtig godt program.
Jens Peter Berg via Apple Podcasts · Denmark · 09/07/18
Programmets indhold er godt, men opvejes desværre af at værten snøvler sig igennem sit manus samtidig med at stilen, der er valgt for programmet, virker uprætentiøs, men fremstår i stedet lidt tilfældig, useriøs og selvfedt. Få jer noget stemmetræning, værtstræning og lidt podcast-sparring i det...Read full review »
pierredeville via Apple Podcasts · Denmark · 09/03/18
Elsker det her program ! Fede debatter det spiller :) I må ikke holde ferie el fri da jeg ser frem til torsdag hvor jeg kan hører jer.
kaffen1990 via Apple Podcasts · Denmark · 06/28/18
Hammer godt på cykelturen til arbejde!
MortenGerner via Apple Podcasts · Denmark · 06/23/18
Det er et rigtigt udemærket program, der i en kort form, kommer omkring nogen af de større erhvervsnyheder.
Tiergarden via Apple Podcasts · Denmark · 06/04/18
God mulig for at blive opdateret om ugens vigtigste erhvervshistorier.
Michelle Hald via Apple Podcasts · Denmark · 06/02/18
Godt program der inddrager aktuelle emner og hurtigt og præcist i dybden mer emnerne. Dog er lydkvaliteten meget svingende og til tider kan det være svært at hører, hvad der bliver sagt.
Søren Stadil via Apple Podcasts · Denmark · 05/29/18
Jeg har aldrig troet. at jeg ville blive fast lytter på en podcastserie om erhvervsstof, men hold da op hvor gør I det godt. Altid spændende og vedkommende, fordi I tør gå til biddet på politikere, bestyrelser og erhvervsledere. Gerne en time hver uge.
Kimwestergaard via Apple Podcasts · Denmark · 05/27/18
....hvis du vil høre om ugens tre væsentligste finansnyheder. Skarpe analyser og klar tale.
Uggi U via Apple Podcasts · Denmark · 05/24/18
Virkelig et godt produkt med fokus på det væsentligste erhvervsstof
hanshbj via Apple Podcasts · Denmark · 05/20/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »