Var god engang
Jeg har lyttet til denne podcast i lang tid, men har nu opgivet den. Den indeholdt tidligere interessante nyheder, med fokus på finans, åben dialog og varieret meninger. Nu er den desværre blevet Danmarks svar på fox news, hvor alle der ikke deler de medvirkenes meninger bliver talt ned til og kaldt idioter eller det der er værre. Sørgeligt at et ellers seriøst medie som finans.dk vil lægge navn til dette.
Kenneth4776346 via Apple Podcasts · Denmark · 11/23/21
More reviews of Bundlinjen – Danmarks bedste erhvervspodcast
Har hørt alle udsendelser siden start. Giver en god gennemgang af de større finansemner uge efter uge. Kan man aflytte det på Podimo?
Jonas Lind via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/20
Indslaget i afsnit #84 er et virkelig ringe og ukritisk viderebringelse af politiske og direkte urigtige oplysninger og påstande om ejendomsaktørernes anvendelse af prgf. 5 stk. 2 ved lejlighedsmodernisering. Redaktionen må antage at aktører på det danske ejendomsmarked mangler kompetencer til...Read full review »
Peter EN via Apple Podcasts · Denmark · 11/02/19
Fremragende godt program og altid med de mest relevante nyheder til diskussion... men må vi ikke PLEASE få en hel time hver uge... 1/2 time er alt for hurtigt overstået
Rasmus L-J 82 via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »