Reviews
Der er vist en ret stor confirmation bias og cherry picking.....
cesojen via Apple Podcasts · Denmark · 01/10/21
De to værter snakker mere om hvad de synes frem for evidensbaseret videnskab Jeg har ikke hørt hvad deres baggrund er for at undervise i dette feldt andet end at jeg tror den ene er ejer af keto et eller andet som sponsorer denne podcast Desværre ØV
Dennis sommer via Apple Podcasts · Denmark · 12/08/20
I et forsøg på ikke at sige noget, som ikke er videnskabeligt dokumenteret, er podcasten blevet ekstremt kedelig. Er god at høre, hvis man har svært ved at falde i søvn. Kan ikke anbefales, hvis man overvejer keto, for alt lyst og motivation dør.
lillycoi via Apple Podcasts · Denmark · 11/03/20
Jeg synes det er nogle virkelig gode podcasts, og lyden er blevet bedre. Men episode 4 har alt for lav lyd. Jeg ville høre episoden på min løbetur, og havde skruet helt op, men kunne intet høre, når fx en bil kørte forbi. Så indspil h’erne med meget højere lyd. Og lav gerne en episode for...Read full review »
JeanetteV. via Apple Podcasts · Denmark · 09/23/20
Jeg er glad for forklaringerne for og imod KETO. Godt at kende indvirkningen på kroppen. Jeg er nok typen, der gerne vil guides, helt konkret i hverdagen, morgen middag aften gør du det og det! Jeres lyd i podcast’ erne måtte dog gerne være bedre. Jeg glæder mig til flere podcast
Hfur via Apple Podcasts · Denmark · 09/18/20
Synes i kommer godt rundt. I er gode til at forklare. Jeg synes dog lyden er lidt dårlig. Glæder mig til flere episoder.
B-eese via Apple Podcasts · Denmark · 08/29/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »