Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
DR
Djævlen i detaljen
DR's krimipodcast. Hver uge undersøger vi nye og gamle kriminalsager og går bag om opklaring, forbrydelse og straf. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 1,129 ratings
Hvorfor. Så. Mange… Pauser
Gode historier, især når der ikke søbes i mordsager som så mange andre podcasts. Men hvorfor taler. Per Lysholdt. Med. Så mange. Unaturlige….. Pauser. Det giver ingen dramatik, men derimod en underlig følelse af, at han hele tiden glemmer hvad han skal sige, og så lige kommer i tanke om det.
CoolBrewster via Apple Podcasts · Denmark · 03/08/23
Det er gået jævnt ned af bakke for DID siden værtsskiftet: Episoderne virker uunderbyggede, sladrende og konspirerende. Savner ekspertviden og sagligt indhold. Ret op, DR!
Tenwp via Apple Podcasts · Denmark · 02/20/23
Lækker podcast
Fantastisk podcast når man går og makker der hjemme
TurboTommi89 via Apple Podcasts · Denmark · 02/15/23
Recent Episodes
Published 03/22/23
Kasper Vetter udvider nu sin kriminelle forretning og begynder at importere hash fra Solkysten i Spanien. Men Kasper har slet ikke styr på sin nye hashforretning, og han ender i store problemer. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg....
Published 03/22/23
Kasper fester hele natten sammen med Kongen af Aarhus på Café Casablanca, og i tiden derefter begynder hans kriminelle aktiviteter at stikke helt af. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til...
Published 03/15/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »