Episodes
Published 03/22/23
Kasper Vetter udvider nu sin kriminelle forretning og begynder at importere hash fra Solkysten i Spanien. Men Kasper har slet ikke styr på sin nye hashforretning, og han ender i store problemer. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 03/22/23
Kasper fester hele natten sammen med Kongen af Aarhus på Café Casablanca, og i tiden derefter begynder hans kriminelle aktiviteter at stikke helt af. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 03/15/23
Kasper Vetter begynder at hænge ud i Hells Angels' klubhus i Aarhus, hvor han kommer tæt ind på livet af de højtstående medlemmer, som oplærer ham i at være kriminel. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 03/08/23
En ung dansk mand eksisterer ikke længere. Han er ikke er død, men hans identitet er udslettet. Ingen vil i dag kunne genkende ham, for han har fået et helt nyt ansigt. Det her første afsnit af historien om Kasper Vetter, som var kriminel og gode venner med Hells Angels. Men en dag vendte han dem alle ryggen og gik til politiet med sin viden. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til...
Published 03/01/23
Efter narkoagent Joseph Kilmer har henvendt sig til Camilla Broe foran et posthus i Florida, tager hun hjem til Danmark. Men Camillas problemer stopper ikke her. For Joseph Kilmer har ikke tænkt sig at give slip på sagen. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 02/22/23
Camilla Broes kæreste Fernando Tonelli viser sig at være en hårdkogt narkohandler. Og nu begynder der på hotelværelset i Amsterdam at vælte ind med unge amerikanske kvinder, der skal bruges som muldyr til at smugle tusindvis af ecstasypiller til USA. Tilrettelæggere: Per Lysholt, Hjalte Lehmann og Iben Maria Zeuthen. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt CPH.
Published 02/15/23
En ung dansk kvinde tager i slutningen af 80'erne til solskinsstaten Florida for at søge lykken. Det går hele ganske glimrende, indtil hun en dag møder en italiensk mand, der ændrer hendes liv for altid. Tilrettelægger: Iben Maria Zeuthen og Per Lysholt. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 02/08/23
Politiet modtager et mystisk brev fra USA fra en mand, der påstår, at han har dræbt Marie Sørensen i Hjortshøj i 1902. Problemet er bare, at det er mere end svært at finde ud af, hvem der har sendt brevet. Tilrettelægger: Mads Heldtberg og Per Lysholt. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 02/01/23
Marie Sørensen bliver i 1902 dræbt i Hjortshøj ved Aarhus. Drabsmanden skærer halsen over på hende og lægger hende efterfølgende på en masse blomster, ligesom drabsmanden også strør violer udover hende. Er der tale om et rituelt drab? Og hvem kunne stå bag? Det har politiet mere end svært ved at finde ud af. For de dukker først op på gerningsstedet flere dage efter drabet. Tilrettelægger: Mads Heldtberg og Per Lysholt. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv...
Published 01/25/23
Bjarne sætter nu alt ind på at fjerne det, der står i vejen for hans stormende forelskelse i den gudindeskønne Inna. Bjarne vil dræbe Mr. Big, Innas nye flirt. Men Bjarne har et problem: Han ved ikke, hvem Mr. Big er. Derfor allierer han sig med en russisk privatdetektiv. Tilrettelæggere: Mads Heldtberg og Per Lysholt. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 01/18/23
Friluftsmennesket og computernørden Bjarne bliver forelsket i en kvinde på nettet, men romancen tager en dyster drejning. Bjarne roder sig ud i en sag, der betyder, at dansk politi stormer hans hjem. For han har en dødbringende gift liggende i sit hus. Tilrettelæggere: Mads Heldtberg og Per Lysholt. Lyddesign og mix: Mads Heldtberg. Redaktør: Iben Maria Zeuthen. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 01/11/23
Vi kigger nærmere på den danske hooliganscene i dag. I løbet af de seneste år er der begyndt at dukke nye tendenser op i hooliganverden - blandt andet vokser den danske ultras-scene, og så er der kommet en ny disciplin, der kaldes skovboks. Seriens hovedkilde er: Tom Carstensen og bogen 'Hooligan - de danske broderskaber'. Det her er ikke blot sidste 'Djævlen i detaljen' i 2022, det er også sidste program fra følgende hold. Vi siger tak for, at du har lyttet med. Tilrettelægger: Tobias...
Published 12/14/22
På en stille villavej i Brønshøj kommer en kvinde i en pink jakke løbende med et vildt udtryk i øjnene. På vejen får hun stoppet en bil og flår bildøren op. Hun råber om hjælp, før hun kravler ned og gemmer sig på bagsædets gulv. Kvinden er de seneste fem dage blevet tvunget til at prostituere sig i en lejlighed ovenover et solcenter. Nu vil hun have bagmanden dømt. Anne Skjerning er igen på sporet af prostitutionens skyggesider. I sæson 2 sender prostitutionskunder, lyttertips og særligt én...
Published 12/12/22
I løbet af 00'erne er Copenhagen Casuals med til at definere en ny type hooligans i Danmark. Samtidig bliver nogle af de mest hårdkogte fans også pludselig rekrutteret til Hells Angels. Seriens hovedkilde er: Tom Carstensen og bogen 'Hooligan - de danske broderskaber'. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 12/07/22
Op gennem 00'erne bliver hooligangrupperne mere og mere organiserede. De gør, hvad de kan for at undgå politiets søgelys og så kæmper de om at vinde slagsmål - både taktisk og fysisk. Det kræver strategisk tænkning og snedige planer. Seriens hovedkilde er: Tom Carstensen og bogen 'Hooligan - de danske broderskaber'. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 11/30/22
I Aarhus begynder der i løbet af 90'erne at opstå en rival til Southside United. White Pride kalder de sig. De støtter AGF og så kæmper de også en ideologisk kamp i gaderne - en kamp mod venstrefløjen og en kamp for det de kalder et racerent Danmark. Seriens hovedkilde er: Tom Carstensen og bogen 'Hooligan - de danske broderskaber'. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret...
Published 11/23/22
Vi fortæller hele historien om de danske hooligans over fem programmer. I første program skal du høre om dengang fodboldvolden kom til Danmark. Det hele begynder på Vestegnen, hvor små grupperinger udfordrer den fredelige roligankultur. I september 1994 eskalerer det for første gang og her oplever danskerne for alvor, at fankulturen også kan have et grimt ansigt. Seriens hovedkilde er: Tom Carstensen og bogen 'Hooligan - de danske broderskaber'. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas...
Published 11/16/22
Lilly bliver sluppet fri i Nordvest efter tre døgn i fangenskab. Nu skal politiet finde ud af, hvad hun har oplevet og forsøge at finde frem til gerningsmændene. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 11/09/22
I 1998 bliver en ung kvinde på 22 år kidnappet udenfor sit hjem i Søborg. En sag der byder på milliongevinster på casinoer, store beløber der skal flyves til fjernøsten og arrangerede ægteskaber på en kendt kinesisk restaurant. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 11/02/22
Djævlen i detaljen har rundet 100 udsendelser og det fejrer vi med et lille tilbagelyt på det store arkiv. De første 100 udsendelser er lavet af: Sofie Strøbeck, Martha Winther, Sophie Lier, Per Lysholt, Rune Sparre Geertsen, Mikkel Rønnau, Nicholas Durup Thomsen, Tobias Ingemann, Anders Hamann, Celine Klint, Inge Scheel Kelstrup, Kirstine Leth Schütze og Mads Petter Kühnel.
Published 11/02/22
Politiet og Rejseholdet er kommet på noget af en opgave med mordet på toilettet på perron 1. En ældre mand har tilstået ugerningen på sit dødsleje, men det betyder jo ikke, at det rent faktisk var ham, der begik drabet. Det skal undersøges og bevises. Men der går endnu mange år før sagen kan lukkes endeligt. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 10/26/22
I 1984 bliver rejseholdet kaldt ud til en sag i Aalborg, der ligger lige til højrebenet. Tror de. En kvinde er blevet stukket ihjel på toilettet, og der er selvsagt mange potentielle vidner, der kunne have set, hvad der er foregået. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 10/19/22
Der kommer uhyggelige detaljer frem i retten i Aalborg, hvor de store spørgsmål skal besvares i forbindelse med drabet på den 45-årige mand. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 10/12/22
Politiet finder et lig i en lejlighed i foråret 2021. Personen har været udsat for timelang mishandling, kvælning og injektioner med brintoverilte og WC-rens. Sådan begynder fortællingen om en højst bemærkelsesværdig og voldelig sag fra Aalborg. Tilrettelægger: Tobias Ingemann og Nicholas Durup Thomsen. Lyddesign og mix: Tobias Ingemann. Redaktør: Mads Petter Kühnel. Skriv til [email protected] Produceret for DR af Filt Cph.
Published 10/05/22