Super
Syntes fortælleren har en perfekt stemme til denne podcast. I er super gode til at fortælle på en lytter venlig måde(forkert ordvalg i de tragiske drabs sager ) men mener det at i lægger lyde på at feks en dør der smækker gør at man kan leve sig ind i det. I gør det super godt.
jyllænder via Apple Podcasts · Denmark · 01/23/23
More reviews of Djævlen i detaljen
Så er det faktisk skidt! Generelt flot produceret og god lyd på de interviewede personer, men studieværten studieværtens der speak er af meget dårlig kvalitet. Studieværten sidder så tæt på mikrofonen at det lydteknisk er ubehageligt at høre på. Og så er det en meget lavmælt speaker der næsten...Read full review »
bongofar via Apple Podcasts · Denmark · 02/24/21
Godt sat sammen og rar at lytte til, lige indtil der skiftes vært. Den nye vært er ligeså god som den gamle, men med skiftet er musikken blevet skiftet ud. Det er ulideligt at høre på og passer slet ikke til de dystre emne der tales om. Up beat techno lyde og beats som er mega irriterende, alt...Read full review »
MrsCanto via Apple Podcasts · Denmark · 08/10/22
Great app to keep your brain busy for free time of your day or even though your body has to work on a long day and you can enjoy it as you have the time and it has great fun to do
ifcuvuuvgu via Apple Podcasts · Denmark · 12/04/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »