Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Bureau Echo
Dossier Data
In deze podcast volg je mij, Noëlle van Dijk, tijdens het afstuderen van de studie Graphic Design op de Willem de Kooning Academie. Afstuderen van een kunstacademie gaat misschien iets anders dan je gewend bent. Hoe kom ik aan een onderwerp? Wat ga ik onderzoeken? En welke artistieke middelen zet ik in om mijn onderzoek vorm te geven? Je hoort over mijn struggles, mijn meevallers en de feedback die ik krijg. Maar ook: hoe ga ik afstuderen tijdens de Corona-crisis? Door deze podcast te luisteren kun je bijdragen aan mijn afstudeeronderzoek. Instagram: @noellevandijk
Listen now
Recent Episodes
In deze aflevering stuur ik mijn boek naar de drukker om hem vervolgens op te halen in een Uber. Ik laat mijn boek op het laatste moment nog proeflezen, ik verander tóch nog mijn cover en ik heb moeite met foto's maken. 
Published 06/30/20
In deze aflevering spreek ik me uit tegen racisme en sta daardoor in het oog van de storm — ik zekere zin wérd ik mijn project deze week. Ook leg ik de laatste hand aan mijn boek en maak ik hem drukklaar.
Published 06/25/20
In deze aflevering ben ik bezig met de laatste loodjes. Ik ga tot 's nachts door met datav erwerken, krijg voor de laatste keer feedback en ik ben in contact met een drukker.
Published 06/23/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »