Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Bureau Echo
Dossier Data
In deze podcast volg je mij, Noëlle van Dijk, tijdens het afstuderen van de studie Graphic Design op de Willem de Kooning Academie. Afstuderen van een kunstacademie gaat misschien iets anders dan je gewend bent. Hoe kom ik aan een onderwerp? Wat ga ik onderzoeken? En welke artistieke middelen zet ik in om mijn onderzoek vorm te geven? Je hoort over mijn struggles, mijn meevallers en de feedback die ik krijg. Maar ook: hoe ga ik afstuderen tijdens de Corona-crisis? Door deze podcast te luisteren kun je bijdragen aan mijn afstudeeronderzoek. Instagram: @noellevandijk
Listen now
Recent Episodes
In deze aflevering heb ik mijn examen en praat ik over mijn feedback. Verder praat ik over mijn vier jaar op de Willem de Kooning Academie, geef ik mijn studie een cijfer en heb ik een laatste boodschap voor de WdKA.
Published 07/14/20
In deze aflevering werk ik aan mijn presentatie — ik wil er graag nog echt wat leuks van maken. Ook heb ik vragen over mijn examinatoren en kijk ik Keeping Up With The Kardashians om mijn zenuwen in bedwang te houden.
Published 07/08/20
In deze aflevering stuur ik mijn boek naar de drukker om hem vervolgens op te halen in een Uber. Ik laat mijn boek op het laatste moment nog proeflezen, ik verander tóch nog mijn cover en ik heb moeite met foto's maken. 
Published 06/30/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »