Maart 9 t/m 13: Door corona kan ik niet meer naar school
Listen now
Description
Ik begin deze week met het uitvogelen van mijn hoofdvraag voor mijn onderzoek en ik lees '21 lessen over de 21e eeuw' van Yuval Noah Harari. Dan is er opeens de eerste persconferentie over corona en moeten we allemaal op thuiswerken, niet meer uit huis gaan als je je niet lekker voelt en sluit de Willem de Kooning Academie tot en met 31 maart. Wat nu?
More Episodes
In deze aflevering heb ik mijn examen en praat ik over mijn feedback. Verder praat ik over mijn vier jaar op de Willem de Kooning Academie, geef ik mijn studie een cijfer en heb ik een laatste boodschap voor de WdKA.
Published 07/14/20
In deze aflevering werk ik aan mijn presentatie — ik wil er graag nog echt wat leuks van maken. Ook heb ik vragen over mijn examinatoren en kijk ik Keeping Up With The Kardashians om mijn zenuwen in bedwang te houden.
Published 07/08/20
In deze aflevering stuur ik mijn boek naar de drukker om hem vervolgens op te halen in een Uber. Ik laat mijn boek op het laatste moment nog proeflezen, ik verander tóch nog mijn cover en ik heb moeite met foto's maken. 
Published 06/30/20