19. Mei 18 t/m 20: Jodenkoek, blanke vla & hoofddoek
Listen now
Description
In deze aflevering ga ik aan de slag met mijn nieuwe database — een werkelijke goudmijn aan data. Ik heb een goed gesprek met mijn practic docent, waarna ik overweeg om mijn pseudoniem uit mijn project te halen. Ook ben ik in de war over het schrijven van mijn research document, want wat moet ik met al mijn research nu in een andere weg lijk in te slaan?
More Episodes
In deze aflevering heb ik mijn examen en praat ik over mijn feedback. Verder praat ik over mijn vier jaar op de Willem de Kooning Academie, geef ik mijn studie een cijfer en heb ik een laatste boodschap voor de WdKA.
Published 07/14/20
In deze aflevering werk ik aan mijn presentatie — ik wil er graag nog echt wat leuks van maken. Ook heb ik vragen over mijn examinatoren en kijk ik Keeping Up With The Kardashians om mijn zenuwen in bedwang te houden.
Published 07/08/20
In deze aflevering stuur ik mijn boek naar de drukker om hem vervolgens op te halen in een Uber. Ik laat mijn boek op het laatste moment nog proeflezen, ik verander tóch nog mijn cover en ik heb moeite met foto's maken. 
Published 06/30/20