Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Peter Bystrup & Jonathan Søe
Hånden På Hjertet
Hvordan opnår vi vores mål? Hvordan ændrer man vaner? Hvordan får jeg det jeg drømmer om? Hvordan bliver man lykkelig? I denne podcast prøver vi at sætte ord på livet omkring hvordan vores indre skaber vores ydre verden. Peter Bystrup & Jonathan Søe vil igennem samtaler prøve at sætte ord på det uhåndgribelige.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 6 ratings
Fantastisk podcast
Vejen til dig selv og din spiritualitet, fortalt “i øjenhøjde”. Har slugt alle afsnit over to dage. Tak for en go podcast. Namaste🙏🏼❤️
Anfrej via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/20
Recent Episodes
I denne 12. episode af Hånden På Hjertet skal vi snakke om den egentlige forståelse af tro og om overbevisninger. Du har langt større indflydelse på dit liv, end du måske tror. Bemærk: Er du ny lytter, så anbefaler vi, at du starter med episode 1, og tager dem slavisk derfra.
Published 09/01/20
I dette bonus-afsnit skal vi høre om Jonathans livshistorie. En fortælling om at være et følsomt introvert menneske, have angst, være sekunder fra at blive smidt ud af alle uddannelser og til at lytte efter sin indre stemme og forfølge drømmen om at skabe sin egen vej i livet.
Published 09/01/20
I denne episode skal vi snakke om de universelle love. Disse er ikke skabt af mennesker, og vil aldrig blive ændret af mennesker. Vi kigger i dette afsnit nærmere på de mest væsentlige love og cyklusser og forklarer hvilken betydning de har for dit liv.
Published 08/04/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »