God og lærerig
Jeg søger som vininteresset altid nye ideer til spændende områder og vine, og det leverer denne podcast på fin vis. I begyndelsen fandt jeg værterne en smule tørre, særligt Palle Weiss, men med tiden er jeg kommet til at holde mere og mere af dem og deres rolige, underfundige samtaler, hvor der bliver talt mere end snakket, og hvor de lytter til hinanden og giver hinanden plads.
Lindeq via Apple Podcasts · Denmark · 08/12/22
More reviews of Hvad drikker Lillelund?
Ny til denne podcast men lytter gerne til vin :-). Støder dig ind i juleafsnittet som det første, hvor der spises and, og jeg er bare utroligt lidt fan af man skal høre på spiselyde mens der snakkes... velbekomme.
[email protected] via Apple Podcasts · Denmark · 11/28/20
Et super makkerpar som komplementerer hinanden godt og formår at levere en både hyggelig og inspirerende lytteoplevelse for både den erfarne vindrikker og begynderne. Dejlig fri for snobberi og selvhøjtidelighed. Eneste issue er at der er for langt imellem afsnittene😉
Brian Sonne Stage via Apple Podcasts · Denmark · 05/20/21
Føler mig hver gang beriget af Lillelunds brede og indgående viden og evne til uselvhøjtideligt at formidle i et godt makkerskab, hvor en er ekspert og en anden som en selv.
SørenC1 via Apple Podcasts · Denmark · 03/20/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »