Reviews
Helt fantastisk podcast. Lillelunds store viden og mange anekdoter og især hans opmærksomhed på at han selv er frankofil, får en til at smile eller klukke konstant. Palles tørre humor, er bare det man får for de sidste 4000 kr, som Fritz og Poul ville sige. Har aldrig haft så meget lyst til lam...Read full review »
Magnusandersen via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/22
Jeg søger som vininteresset altid nye ideer til spændende områder og vine, og det leverer denne podcast på fin vis. I begyndelsen fandt jeg værterne en smule tørre, særligt Palle Weiss, men med tiden er jeg kommet til at holde mere og mere af dem og deres rolige, underfundige samtaler, hvor der...Read full review »
Lindeq via Apple Podcasts · Denmark · 08/12/22
Niels og Palle leverer uge efter uge en virkelig hyggelig og lærerig vin podcast. Værternes sympatiske personligheder (underfundige morsommeligheder og stor viden om / kærlighed for vin) får frit løb, hvilket gør podcasten vedkommende og ganske høreværdig.
Buntzen Müller via Apple Podcasts · Denmark · 07/26/22
Alt for ofte konstateres det bare at “den smager godt” - tak for det, men det giver ikke megen læring videre.
Aarhus, Danmark via Apple Podcasts · Denmark · 05/10/22
Vinsnak kan være meget elitært, men Lillelund og Palle bringer vin ned på jorden på en oplysende måde, der bringer viden til både den nye og den garvede vinkender. Og så er det frygtelig hyggeligt at lytte til…
BjornKj via Apple Podcasts · Denmark · 06/19/21
Et super makkerpar som komplementerer hinanden godt og formår at levere en både hyggelig og inspirerende lytteoplevelse for både den erfarne vindrikker og begynderne. Dejlig fri for snobberi og selvhøjtidelighed. Eneste issue er at der er for langt imellem afsnittene😉
Brian Sonne Stage via Apple Podcasts · Denmark · 05/20/21
Føler mig hver gang beriget af Lillelunds brede og indgående viden og evne til uselvhøjtideligt at formidle i et godt makkerskab, hvor en er ekspert og en anden som en selv.
SørenC1 via Apple Podcasts · Denmark · 03/20/21
Fantastisk. Super makkerpar. Burde komme oftere.
Grundtvigsvej 18 via Apple Podcasts · Denmark · 01/22/21
Jeg bor i USA og fandt jeres podcast via Jp.dk og syndes at formattet er rigtigt godt plus at i kommer vidt omkring med indholdsrige og spaendende vin anmeldelser. Podcasten er saerligt god fredag/loerdag aften naar jeg nyder et glas vin i koekkenet mens jeg laver mad :) 8 December 2020 Postcast...Read full review »
prime problems via Apple Podcasts · United States of America · 12/10/20
Ny til denne podcast men lytter gerne til vin :-). Støder dig ind i juleafsnittet som det første, hvor der spises and, og jeg er bare utroligt lidt fan af man skal høre på spiselyde mens der snakkes... velbekomme.
[email protected] via Apple Podcasts · Denmark · 11/28/20
Altid interessant podcast - selvom Lillelunds anmeldelser er meget forudsigelige.... ....sideways fandt ikke sted i Napa men nede i Santa Barbara ;-)
T.Lindy21 via Apple Podcasts · Singapore · 06/12/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »