Reviews
Efter JBO stoppede er kvaliteten dalet gevaldigt. Stop før det blir pinligere end det allerede er. Man kan høre det på værterne.
mandfolk43 via Apple Podcasts · Denmark · 10/25/22
Mere, mere, mere!
Mads4k via Apple Podcasts · Denmark · 10/20/22
Selv om jeg savner Joachim så er I stadige gode og underholdende
Verry good food via Apple Podcasts · Denmark · 10/17/22
I er gode og sjove, men gå lidt mere efter de røde, og især Mædde🐑
Sunover via Apple Podcasts · Denmark · 10/17/22
Det var godt i starten hvor også Joachim var med. Skarpe analyser, insider viden og kloge betragtninger. Nu er det bare vennesnak, grin, fjollerier og konstante afbrydelser af hinanden. Også mangler i den insider viden som gør os klogere.
Sonnydrengen via Apple Podcasts · Denmark · 10/11/22
Jeg synes det er helt perfekt i griner når folk er latterlige👍
Jesper.Hoyer via Apple Podcasts · Denmark · 10/11/22
Det spiller i den her podcast! Tak!
Tholler via Apple Podcasts · Denmark · 10/07/22
Tag jer nu sammen!!!
Gekko-1967 via Apple Podcasts · Denmark · 10/07/22
Med dette magre indhold behøver I godt nok ikke bruge tid på at lave flere onsdagsprogramner end dette ene Please podcast med indhold, så er I go’e!
Unkeri via Apple Podcasts · Denmark · 10/06/22
Det her er noget, der vil noget. Følg med i en underholdende, saglig og faglig podcast, der nok skal minde eventuelle farisæere eller tvivlere om, hvorfor Ekstra Bladet har sin absolutte berettigelse.
Weber FC via Apple Podcasts · Denmark · 10/06/22
Dette program startede så godt. Brian og Joachim var skarpe og med kant. Men efter Joachims exit er niveauet faldet drastisk og har nu mere karakter af fuldemandssnak fra den lokale beverding. Målet i sig selv synes at være blevet den laveste fællesnævner. Det er en skam for jeg kunne virkelig...Read full review »
KKEP82 via Apple Podcasts · Denmark · 10/06/22
Trods jeg ikke er Socialdemokrat så er det rystende at opleve to idioter sidde og grine hæmningsløst af andre mennesker. Virkelig virkelig lavt.
Sille1500 via Apple Podcasts · Denmark · 10/04/22
Desværre er Joakim stoppet, og det var samspillet mellem Brian Weichardt og Joakim B. Olsen som holdt podcasten oppe. Efter stoppet har Emma Buus - desværre - fået en fremtrædende rolle. Lad mig være ærlig: Hendes stemme egner sig ikke til offentliggørelse. Mine ører begynder at bløde når hun...Read full review »
SteenDK via Apple Podcasts · Denmark · 10/01/22
Møg god podcast-serie!!! Kom med mere😀💪🏽👍🏽
Peter B. Søh. via Apple Podcasts · Denmark · 09/29/22
Desværre er Joakim stoppet, og det var samspillet mellem Brian Weichardt og Joakim B. Olsen som holdt podcasten oppe. Efter stoppet har Emma Buus - desværre - fået en fremtrædende rolle. Lad mig være ærlig: Hendes stemme egner sig ikke til elektroniske medier. Den er irriterende at høre på.
SteenDK via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/22
Skarp, utraditionel og vittig - Den korte radioavis uden egentligt skuespil. Befriende, at der er nogen der kan smide “lidt grus i maskineriet” på en intelligent måde så pampervældet ikke bare kører på cruice-control. Giv dem en lønforhøjelse Brix!
Marioboyz10 via Apple Podcasts · Denmark · 08/26/22
Med dette magre indhold behøver I godt nok ikke bruge tid på at lave flere onsdagsprogramner end dette ene Please podcast med indhold, så er I go’e!
Unkeri via Apple Podcasts · Denmark · 08/24/22
Send flere afsnit! Vi kan ikke få nok…
Tholler via Apple Podcasts · Denmark · 08/17/22
Danmarks fox news, hvor de latterliggør det der foregår, uden at kunne gøre det bedre selv. Jeg er selv kritiker af regeringen, men denne podcast minder mest om en trumpistisk mobbeklub der finder de mindste ting at grine af og gøre nar af, men kommer de med alternative løsninger? Nej, de håner...Read full review »
Ruben-E via Apple Podcasts · Denmark · 07/07/22
Genial podcast. Den skarpeste og mest vedholdende trio. I holder dem I interviewer fast og går til dem på saglig, kritisk, ordentlig og humoristisk måde. Jeres indbyrdes gode kemi høres tydeligt. MEN hvorfor skal I udkomme fredag som så mange andre gode podcasts? Det var skønt med en genial...Read full review »
Æøå987 via Apple Podcasts · Denmark · 04/14/22
Hvordan kan du forsvare indvandre kvinder som ikke arbejder, du var ellers en stor fortaler for alle skal arbejde i dit forhenværende parti. Børn bliver fattige, hvis forældrene ikke gider arbejder, høre gang på gang, Det vil de gerne. Har været leder i et kommunalt projekt i Helsingør kommune....Read full review »
peberg via Apple Podcasts · Spain · 02/17/22
Fantastisk duo med Joachim og Brian. Elsker stilen med spidende, drillende interviews. Eneste politiske analyse jeg gider lytte til. (En eller anden bed Emma om at holde op med hendes hånlige fniseri. Det trækker ned til 4 stjerner)
mandfolk43 via Apple Podcasts · Denmark · 01/26/22
- føler jeg har fået lidt af Radio 24/7 tilbage.
Kåre126474 via Apple Podcasts · Denmark · 10/27/21
Genial duo, god kritisk og humoristisk vinkel. Kan varmt anbefales til alle med interesse for politik og politisk kommunikation. Programmet kunne snildt bære 1-2 timer. Der er kød nok og værterne er fantastisk underholdende. Dynamite!
Kristoffer R via Apple Podcasts · Denmark · 09/08/21
Elsker konceptet, og et faktisktisk indspark til den alm. Dansker. For at forstå Borgens facetter. Har hørt alle afsnit indtil videre. Men Brian er simpelhen ikke vokset på mig. Mener den højrøvet arrogance, der virker mest som om, han bare vil hører sig selv tale, Spænder ben for...Read full review »
Nicolai fra Tørrøvelse via Apple Podcasts · Denmark · 07/01/21
Super vinkel, der borer i begreberne `ingen kommentarer`, tavshed og undvigemanøvrer. Underholdende og tankevækkende.
Q fra stenbroen via Apple Podcasts · Denmark · 06/03/21
God og sjov politisk podcast
frimand42 via Apple Podcasts · Denmark · 05/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »