Episodes
Vi tager et kig på Justins kærlighedsliv, og giver dig et overblik over hvilke piger han har datet, samt hvilke der er vores favoritter!
Published 12/08/16
Published 12/08/16
Vores kære Justin Bieber er i fuld gang med sin Purpose World Tour, men det er ikke alt der går helt efter planen. Der er bl.a. ballade i Manchester og meget mere.
Published 11/17/16
I denne omgang taler vi om vores oplevelse med koncerten i Danmark og hvordan touren adskiller sig fra hans tidligere.
Published 10/18/16
Bieber har slettet sin Instagram profil! Det er kulminationen efter en ordenlig omgang mudderkast mellem Beliebers, Justin Bieber og Selena Gomez. Jannie og Lisa giver dig overblikket!
Published 08/18/16
Hvordan er det egentlig at være Bieber-fan? Lisa & Jannie har i denne episode besøg af andre Bieber-fans, som deler ud af deres erfaringer med det at være fan af Justin Bieber.
Published 07/18/16
Lisa & Jannie giver den seneste update på, hvordan det går med Justin Bieber. Han har for nyligt sagt fra overfor fans, og pigerne vender emnet om, hvor vigtigt det er for stjernernes helbred, at de siger fra, når det bliver for meget.
Published 06/14/16
I denne episode fortæller Lisa & Jannie hvordan du, med lidt held, kan komme tæt på Justin Bieber.
Published 05/12/16
Justin Bieber har aflyst alle Meet'n'Greets på hans amerikanske tour. Lisa & Jannie fra Justin Bieber Danmark gør dig klog på hvordan det hele hænger sammen. Derudover får du også et indblik i depressionen som Justin flere gange har fået.
Published 04/15/16
Lisa & Jannie taler om det nyeste Justin Bieber album Purpose samt fortæller hvad der er sket med Justin siden han er gået fra at være svigermors drøm til en bad ass.
Published 03/23/16
I anledning af Justin Biebers fødselsdag tegner Lisa og Jannie et portræt af JB.
Published 02/29/16