Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Darko Buldioski
#комкаст
media and marketing podcast
Поткаст за маркетинг, нови медиуми, дигитална трансформација и дигитална култура. Поткастот е дел од блогот komunikacii.net, креиран во 2005 година. Зад блогот стојат Дарко Булдиоски, Сеад Џигал, Наталија Стефановска, Мите Кузевски а од пред некоја година и целиот тим на маркетинг агенцијата NewMediaMK. #комкаст започна како аудио издание во 2011 година кое беше емитувано и на РадиоМОФ. Во својата историја полна со паузи го менуваше својот формат и своите домаќини, но секогаш остана верен на своите теми. Сите епизоди се достапни на https://komunikacii.net/category/komkast
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 5 ratings
единствени
Најдоброто од Македонија!
danieljanev via Apple Podcasts · United States of America · 04/22/12
Топ!
Само напред
kirev via Apple Podcasts · United States of America · 07/08/11
и единствен :) овој проект има иднина. се надевам дека авторите ќе најдат сили да продолжат
boris.pavlović via Apple Podcasts · Switzerland · 03/31/11
Recent Episodes
Бранко е ко-основач главен и одговорен за SEO делот во агенцијата SmartClick. Бранко ми е еден од „тајните” извори за добри SEO дискусии и линкови. Подолго време се договараме да снимаме епизода и конечно успевме да се погодиме и да продискутираме за: развој на кариера во SEO потребите на...
Published 07/01/21
Кога ќе се обидеш да размениш искуство пред камера со некој кој, ако не повеќе барем, еднакво зборува како мене не е лесен предизвик. Се обидувавме со Ико долго време да најдеме поконкретна тема за муабет за да не си се жалиме само јавно, тоа секако го правиме често... Еден негов статус за...
Published 05/23/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »