Episodes
Nabokonflikter forekommer hyppigt. Lige fra larm fra overboen til deciderede nabokrige. Men kan nabokonflikter håndteres på forhånd mediativt, og hvordan gør man?
Published 05/06/21
Vores venskaber betyder meget for os. Men hvordan undgår vi at belære hinanden i venskabet, og hvordan forbliver vi nysgerrige på et menneske, vi måske har kendt i årevis? Marianne og Katja taler om mediation i venskaber.
Published 03/03/21
Kan man også bruge mediation i sit parforhold? Hvad gør vi for at bevare nysgerrigheden og for ikke at dømme vores partner ude? Katja Holm og Marianne Spannet Jacobsen taler om mediation i parforholdet.
Published 02/15/21
Hvad gør man når konflikter eskalerer mellem kolleger på en arbejdsplads? Kan den mediative tilgang ændre måden at tage det i opløbet? Katje Holm og Mariannet Spannet Jacobsen taler om det.
Published 02/07/21
Mediation og ledelse. Hvordan arbejder man som en mediativ leder og undgår at blive vred og irriteret på medarbejdere? Hvordan går man alle i samme retning? Mediator Marianne Spandet Jakobsen fortæller i samtale med mediator Katja Holm om mediativ ledelse.
Published 01/10/21
Konflikter på arbejdspladsen. Hvad gør man? Mediator Marianne Spandet Jakobsen fortæller i samtale med mediator Katja Holm om mediationens værktøjer på arbejdspladsen.
Published 01/10/21
Published 01/10/21
Konflikt er en del af hverdagen, både privat og i arbejdslivet. Men konflikter er ikke farlige, hvis man har de rigtige redskaber. Et af redskaberne til konflikthåndtering er mediation - en styret proces med aktiv lytten uden dom. Hør mediator Marianne Spandet Jakobsen i samtale med mediator Katja Holm fortælle om mediation - privat og på arbejdet.
Published 01/10/21