Hyrja "ilegale" në konvikt | Loti & Lisa Show Podcast
Listen now
Description
Loti tregon per organe qe ka pa ne ushtrime,udhetimin me shoke ne Prevalle,planin spektakolar per hyrjen fshehurazi ne konvikt,Lisa tregon per javen e saj dhe kur ka rrshqit dhe rrezuar deri ne fund te malit gjate skijimit.   Instagram: https://www.instagram.com/lotishaqirii/                      https://www.instagram.com/lisasaqiri/
More Episodes
Published 03/06/21
Fillimi i ri i Podcast-it me rebrand te showit. Lisa bashk me antaret e familjes dalin pozitiv me Covid-19 perveq Lotit (hehe),Loti rrin 2 jave vet ne Prishtine ku kallxon rreth eksperiences se jetuarit vet,Gjate ksaj kohe del ne nje Date (uh la la), dhe shume ngjarje te tjera!
Published 02/02/21
Ne kete epsiode Loti bashk me Lisen flasin se si po kalojne ne karantine dhe se si ka ndikuar tek ta ne aspekte te ndryshme,per tik tok ku Loti ka publikuar disa dhe Lisa ka be nje special per Lotin,po ashtu flasin edhe se si telefonat e tane pergjojne bisedat dhe na degjojne tere kohen se qka...
Published 04/13/20