Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Maratonpodden
En intervjupodd med spännande gäster inom hälsa och träning, ibland med inslag av löpning. Och låt inte poddens namn avskräcka dig – du behöver INTE ha sprungit maraton för att kunna lyssna ;-) Programledare är Petra Månström, journalist, personlig tränare och löpcoach. Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här:
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 624 ratings
Jättebra intervju! Jag fick flera aha-uppplevelser! Efter en lång period med smärta och turer i vården med olika råd om förhållningssätt så gav det här avsnittet om smärta både en förhoppning om bättring och en bekräftelse på att jag genom vilan (jag tillhör den ”gasande ” kategorin) är på rätt...Read full review »
Annaviatrix via Apple Podcasts · Sweden · 03/24/24
Världsklass
Petra är otroligt duktig! Hon har en skicklig intervjuarteknik, får fram bra diskussioner och det är alltid intressant och spännande att lyssna. Det är en stor variation med olika typer av gäster så det passar verkligen alla! Tack för en fantastisk podd!
EmmamagdalenaJ via Apple Podcasts · Sweden · 02/17/24
Joakim avsnitt
avsnittet med joakim var så bra o lyssna på, upplevde att du fick fram en annorlunda intervju/samtal med honom och det märktes att han respektera dig och inte var lika stängd som i andra avsnitt underbart o lyssna på i helgen :)
hej hej hej amanda via Apple Podcasts · Sweden · 01/07/24
Recent Episodes
Skillnaden mellan falsk och äkta ischias och vad man kan göra åt de olika tillstånden är ämnet som vi tar upp i dagens avsnitt tillsammans med fysioterapeuten Rasmus Svärd. Har du en fråga du vill få svar på, skicka ett DM till Maratonpoddens Instakonto eller mejla till [email protected]....
Published 04/10/24
Published 04/10/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »