Reviews
Saknar kritiska frågor. Låter gästerna helt okritiskt babbla på och sprida ovetenskapligt trams utan att överhuvudtaget ifrågasätta dem (?).
MissEbbiss via Apple Podcasts · Sweden · 03/07/23
Otroligt bra podd. Älskar att lyssna på den när jag är ute och springer. Finns något för alla oavsett träningsnivå och förkunskaper. Både inkluderande och ändå med tillräckligt djup i kunskap och innehåll.
Maria0500 via Apple Podcasts · Sweden · 10/22/22
Detta är utan tvekan en podd som passar alla, och jag lyssnar alltid med entusiasm! Petra är grym och lyfter fram bra personligheter i varje avsnitt, och ger ett gott skratt mellan tipsen ⭐️
MalinSkoog via Apple Podcasts · Sweden · 07/16/22
Kanon podd som vanligt med grymma Petra, tycker dock att nästa avsnitt ska väga upp det veganska med någon gäst som womansync har haft ang att äta veganskt som kvinna och dessutom kvinna i fertil ålder.. inte alltid bara hälsa med vego och dåligt med kött-protein.
MonkPeq via Apple Podcasts · Sweden · 01/14/22
Bred och podd som lag lyssnat på under flera år. Intervjuer med många olika personligheter som ger kunskap om löpning men även annat smått och gott.
Kalinka49 via Apple Podcasts · Sweden · 12/11/21
Jättebra podd med varierande gäster uppskattar blandning mellan dietister, löpare osv och att många gäster är kvinnor samt blandat mellan motionär/elit/löpexperter, Petra fångar upp både rolig och intressant information från gästerna
mik1111111111 via Apple Podcasts · Sweden · 11/19/21
Jättebra podd med stor bredd och variation, och jag blir alltid lika inspirerad och peppad till att fortsätta träna😊🏃‍♀️
Linneawidar via Apple Podcasts · Sweden · 10/06/21
Petra lyckas locka många intressanta gäster till sin podd, och med sin nyfikenhet och eget kunnande får hon dem att berätta om sin träning och sitt liv. Specialavsnittet (nr146) om socker vs sötningsmedel var otroligt intressant. Petra hade två kompetenta gäster som pratade odramatiskt och...Read full review »
Lina0209 via Apple Podcasts · Sweden · 09/26/21
Så trevlig podd som rör allt möjligt som kan tänkas höra ihop med konditionsträning. Varierat innehåll och gäster med en duktig journalist som för samtalet på ett skickligt och personligt vis.
JoAr90 via Apple Podcasts · Sweden · 08/24/21
Bästa podden med ämnen som är så intressanta och Petras gäster är både förebilder och coola inspiratörer, kloka och kommer med ahaupplevelser & fin-fina råd och tips! Hurra för maratonpodden!
HannaM82 via Apple Podcasts · Sweden · 08/02/21
En sådan trevlig podcast, med avkopplande lyssning både hemma som såväl vid längre bilturer, när man inte längre har lust att bara höra på musik. Vad jag gillar mest Maratonpodden, är det varierande innehållet med gäster, träningsexperter, goda råd till ens träningsutveckling 😍😍. Intressant...Read full review »
SVT2 via Apple Podcasts · Sweden · 05/01/21
Tack för ett fantastiskt inspirerande avsnitt med Petra & Jesper! Mitt favorit-avsnitt!
OscarLidhammar via Apple Podcasts · Sweden · 04/19/21
Superinspirerande och bra podd om man gillar träning och i synnerhet löpning! Glad jag hittade podden!
ElsaElisabet via Apple Podcasts · Sweden · 04/02/21
Bra och blandat innehåll! Jag lyssnar på många löparpoddar och gillar blandningen av nörderi och enklare delar. Avsnitten med Mattias Reck och Tom Schwartz är favoriter jag gärna hör igen! Jag vill dock skicka med lite konstruktiv kritik! Att det har börjat bli för mycket reklam i de senaste...Read full review »
Allå via Apple Podcasts · Sweden · 03/22/21
Mycket intressant och bra podd för löpare, avsnittet med Johan Larsson gav många bra och konkreta tips, stort tack!
Soffra via Apple Podcasts · Sweden · 01/22/21
Sammen med ‘I det lange løp’ den suverent beste podcasten å lytte til på treningsturene
Polkiando via Apple Podcasts · Norway · 01/21/21
Spännande gäster, grymt bra programledare som är påläst, personlig och vågar ställa lite annorlunda frågor. Missa inte!
Kattis Lundqvist via Apple Podcasts · Sweden · 01/10/21
Ganska trist pod, trots intressant ämne. Programledarens egen syn på träning lyser igenom frågorna och det verkar inte finnas öppet sinne för andra sätt att träna.
Blir snart irriterad på allt via Apple Podcasts · Sweden · 01/02/21
Mycket bra podd med intressanta gäster. Petra ställer relevanta frågor så det blir tydligt för oss som lyssnar och kanske inte är insatta i alla begrepp osv. Och något annat som är väldigt viktigt- exemplariskt ljud!
Linneax via Apple Podcasts · Sweden · 01/01/21
Vilken energi och så många påminnelser . Tack 😊 🙏🏼🤟🏼
+40 pluss ⭐️ via Apple Podcasts · Sweden · 05/04/20
Trevlig podd att lyssna till! Spännande gäster och inspirerande samtal!
Äcklz via Apple Podcasts · Sweden · 03/22/20
Intressanta gäster. Gillar när fokus ligger på känslan av löpning och inte är så elitistisk. Fint att lära känna personerna lite mer än bara deras idrott. Petra är en härlig tjej som bjuder på sig själv.
pucko-mjölk via Apple Podcasts · Sweden · 03/18/20
Petra Månström är så bra på att intervjua, hon frågar intressanta personer om det jag vill veta. Och är själv en intressant och inspirerande person. En podd med hennes perspektiv behövs verkligen!
sararyd via Apple Podcasts · Germany · 03/07/20
Bra produktion och ofta fantastiska gäster men en programledare som verkar totalt ointresserad av löpning och hellre frågar Tove Alexandersson om brödrecept, tv-smak och kläder än om träning. Otroligt otillfredsställande.
Prokastineraren via Apple Podcasts · Sweden · 02/01/20
?
Trist med en intressant podd som sponsras av minst sagt tveksamma företag, förstör minst sagt intrycket av saklighet och innehåll.
Bra podd men... via Apple Podcasts · Sweden · 01/15/20
Maratonpodden är sakligt lärorik, inspirerande, rolig och enormt underhållande. Petra har en enastående förmåga och intervjuteknik att få de mest tystlåtna att bjuda på sig själva. En sak som ofta slår mig är att hon alltid är ordentligt påläst och därigenom levererar enastående intervjuer och...Read full review »
akehen via Apple Podcasts · Sweden · 01/07/20
En nödvändig podd för att bibehålla min motivering till löpning året runt, år efter år. Intressanta intervjuer och tycker att Petra har en perfekt balans för hur hon lyfter frågor kring träningen och dess kombination med personens övriga vardag och livssituation.
Clara Beatrice via Apple Podcasts · Sweden · 01/07/20
Petra är otroligt duktig! Hon har en skicklig intervjuarteknik, får fram bra diskussioner och det är alltid intressant och spännande att lyssna. Tack för en fantastisk podd!
EmmamagdalenaJ via Apple Podcasts · Sweden · 01/06/20
Petras Maratonpodden är träningsinspiration för mig. Många intressanta gäster som delar med sig av träningstips och löparupplevelser.
Annica Rantala via Apple Podcasts · Sweden · 01/06/20
Bra podd som inspirerar och många bra tips på vägen!
Åre björnen via Apple Podcasts · Sweden · 01/06/20
Har lyssnat på exakt alla avsnitt, vissa fler än en gång! Absolut bästa podden🤗 Jag följer även ewerlöf och månström samt hälsa kommer inifrån! Petra har den ultimata poddrösten med bra humor samtidigt som man lär sig så himla mycket 🤩👍🏼
Sandra i norr via Apple Podcasts · Sweden · 01/06/20
Petra får alltid ut det bästa av sina gäster. Grym intervjuare och intressanta ämnen. Lyssna och bygg på med kunskap 👍
pt_andreas via Apple Podcasts · Sweden · 01/06/20
Wow, jättebra avsnitt igen men detta var extra bra! Tack!🙏🏼
Petratand via Apple Podcasts · Sweden · 12/21/19
Jag har nyss upptäckt maratonpodden, intressant och inspirerande att höra Petras gäster. Lotta i Skåne
FriskisLotta via Apple Podcasts · Sweden · 10/22/19
Väldigt bra podd
Skavanks via Apple Podcasts · Sweden · 07/15/19
Avsnittet med Betnér är så här långt mitt favoritavsnitt. En mycket bra intervju där du ändrar inriktning och fördjupar dina frågor utifrån den informationen som Magnus ger. Ett ärligt, avslappnat och inspirerande samtal. Tack!
Claes S via Apple Podcasts · Sweden · 07/04/19
Både Petra och gäster inspirerar på många olika sätt. Intressanta samtal med bra balans mellan allvar och härligt pepp!
Annayla via Apple Podcasts · Sweden · 08/01/17
Veldig kjekk podcast med spennende gjester. Og Petra er jo bare herlig å høre på! Takk for masse treningsinspirasjon!
123456soh via Apple Podcasts · Norway · 01/13/17
Lättsamma och okritiska intervjuer. Blir lite repetitivt i längden men ibland dyker det upp guldkorn bland gästerna. Skippa tramset på slutet med företagsrepresentanter med ihåliga argument och vetenskapligt rent felaktiga påståenden.
johan.c87 via Apple Podcasts · Sweden · 10/29/16
Härlig relaxad pod med massa intressanta å motiverande intervjuer.
Flingan1 via Apple Podcasts · Sweden · 11/04/15
Bra balans av gäster, allt ifrån kända till mindre kända personer. Kbk 💪🏼
Mrhatt via Apple Podcasts · Sweden · 10/29/15
Jag tycker Maratonpodden är lättsmält utan att bli tomt och tråkigt. Petra har en lagom blygsamhet som inte är falsk, men inte heller självnedsättande. Jag som lyssnare känner mig på hennes nivå, både som löpare och i sakkunskap. Sedan tycker jag de ärliga återkommande frågorna om fåfänga är...Read full review »
Thomas Olausson via Apple Podcasts · Sweden · 07/29/15
Inspirerande intervjuer som känns naturliga och väldigt intressanta att lyssna på. Bästa sällskapet på långturen!
Millal73 via Apple Podcasts · Sweden · 04/21/15
Jag blir upprymd och inspirerad! Mycket pga att intervjuerna känns så avslappnade och naturliga. Jag kommer som lyssnare in på skinnet på personerna som intervjuas. Fortsätt så!
Fredrik Sträng via Apple Podcasts · Sweden · 05/01/14
Lite fokus på träning och konkreta tips och erfarenheter, mycket fokus på smink och dejting. Dock är Petra en duktig intervjuare.
Erikyoo via Apple Podcasts · Sweden · 04/15/14
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »