Wandelend hoofd
Wat een goede podcast! En zo ongelooflijk herkenbaar voor iedere vrouw die wel eens gelijnd heeft, dagelijks strijd voert met haar lichaam omdat ze er niet ‘perfect’ uitziet. De term wandelend hoofd is heel herkenbaar!! Love your self, love your body!
TamApraham via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
More reviews of Mayra Louise
Een mooi gesprek waar ik weer nieuwe inzichten van kreeg. Een hele toffe eerste podcast van Mayra Louise. Ze is echt een inspiratie en een mooi voorbeeld voor velen. Ik kijk uit naar volgende afleveringen!
R123456W via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Heb dit tijdens een rustig momentje geluisterd, met een kop koffie. Het is zo herkenbaar, en zo waar allemaal. Ik volg Mayralouise al een tijdje, en begin steeds meer zelf inzicht te krijgen, en mezelf te accepteren zoals ik ben. Selflove dus!!!! Dankjewel. Kan niet wachten tot het boek uit...Read full review »
xxboerderijxx via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Mayra volg ik al een aantal jaar via Instagram. Toen ze vertelde over haar podcast ging ik die meteen opzoeken om vervolgens tijdens mijn werkzaamheden te luisteren. Het is echt een fijne podcast! Het geluid is top, muziek van haar broer is leuk en niet geheel onbelangrijk: ze praat met een...Read full review »
KQK via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »