Reviews
Zacząłem słuchać i… zrobiłem zwrot w życiu o 180 stopni. W końcu człowiek dzięki Marcie zaczyna rozumieć życie i dostrzegać jego niuanse. Polecić innym to za mało powiedzieć
1Suchy1 via Apple Podcasts · Poland · 07/16/22
Mądry, merytoryczny, dający do myślenia Plaster na wiele ran i ranek, uzupełnienie terapii.
ewelinamar via Apple Podcasts · Poland · 05/30/22
.... wyższości i lekkiej pogardy wobec bliźnich.
pas4ja via Apple Podcasts · Poland · 05/15/22
Kocham, uwielbiam i dziękuję - lepszej recenzji nie ma i nie będzie. ❣️
anusiaK92 via Apple Podcasts · Poland · 03/26/22
Piekne podcasty. Cudownie opowiedziane, poparte badaniami naukowymi. Czego chcieć więcej?! Top!
Agata_Maria_K via Apple Podcasts · Italy · 03/24/22
Dużo wartościowych treści. Cieszy mnie bardzo, że usłyszałam o autorce i mogę jej regularnie słuchać.
DKor2010 via Apple Podcasts · Poland · 03/21/22
WWO
Dziękuje za odcinek o WWO… otworzyły mi się oczy … nie czytałam książki , ale artykuł o niej w pewnym czasopiśmie . Tak przyznaję dałam się zmanipulować , uznałam siebie za osobę wysoce wrażliwą . Dziękuję jeszcze raz za merytoryczne przedstawienie tematu
Doelbi via Apple Podcasts · Poland · 03/13/22
wysluchalam na razie tylko odcinka o Wysokiej wrazliwosci. Rewelacja! zostalam fanka: energii, mowienia jasno i wprost, ale bez upraszczania. pozdrawiam!
Szamanka Kulturalna via Apple Podcasts · Poland · 02/20/22
100/10!
eva9000 via Apple Podcasts · United Arab Emirates · 02/10/22
Skarbnica wiedzy, autorka wprowadza specyficzną atmosferę. Uwielbiam słuchać tego podcastu wieczorem, przed zaśnięciem.
pvlnx via Apple Podcasts · Poland · 01/30/22
Genialny podcast, świetna autorka i dobór tematów, często ciężkich czy niewygodnych, tabu czy po prostu wstydliwych dla wielu osób. Nie ma odcinka, którego bym nie posłuchała z ciekawością, nawet jeśli na pierwszy rzut oka tytuł nie wydaje mi się być interesujący. Konkret, bez zbędnego owijania w...Read full review »
aga_cia via Apple Podcasts · Poland · 11/14/21
!
moim zdaniem najlepszy podcast jaki kiedykolwiek był dostępny w sieci
j4ngr4bski via Apple Podcasts · Poland · 10/22/21
Niesamowity podcast z bardzo mądrymi treściami. Potrafi odbić w lustrze co się zadziewa w moim wnętrzu. Jestem wdzięczny Marcie za to, że tyle daje od siebie w nim♥️
@psychologwruchu via Apple Podcasts · Poland · 09/09/21
Eh
Ja nie jestem fanką tej lekko kpiącej, sarkastycznej narracji. Jest w tym coś ciekawego, w spojrzeniu, ale forma jest trochę taka, jakby autorka nie lubiła ludzi.
fhguhfyjh via Apple Podcasts · Poland · 07/25/21
Moje odkrycie 2020 i nie zawodzi. Wręcz przeciwnie — robi się coraz lepiej i coraz bardziej mięsiście. Dzięki, Niedzwiecka!
kasiatheslav via Apple Podcasts · Portugal · 07/10/21
Kocham! Najlepszy Podcast o tematyce psychologicznej! Żadnego „pitu pitu”, samo mięcho! I tak na zimno co uwielbiam ♥️♥️♥️ Dziękuję!
lukskywok via Apple Podcasts · United States of America · 07/03/21
Każdy odcinek to przemyślany i opary na badaniach koncept, który wnosi ogrom wiedzy i doświadczenia.Tematy są bardzo ciekawe, a z punktu widzenia terapeutycznego potrzebne,żeby zamieszać i wzburzyć te zastałe rutynki w naszych głowach.Polecam całym sercem-to jest meeeega dobre👍
ikterp via Apple Podcasts · Poland · 05/31/21
Jak to mówią dobrze się słucha mądrego. Szalenie ciekawe odcinki, polecam.
Ste-fi via Apple Podcasts · Poland · 05/23/21
Wreszcie ktoś, kto odważnie (czyt. normalnie) mówi o seksie, i traktuje temat, jako naturalną sferę życia. Żadne tabu, czy pszczółki itp. W dodatku, pani ma bardzo miły głos, co zdecydowanie uprzyjemnia słuchanie. Pozdrawiam
DanKurowski via Apple Podcasts · Great Britain · 05/11/21
Marta-Skarb nasz Narodowy rozprawia na dobranoc, tuląc do snu myśli nasze niespokojne, nieuczesane, głodne i ciekawe. Otwiera nas na drogę ku dobrostanowi, gdzie chcemy przebywać jak najdłużej. Dziękuję i słucham.
Ad4mu via Apple Podcasts · Poland · 04/13/21
wielkie uklony i uznanie za realizowanie pomyslu ktory pomaga i z pewnoscia pomoze wielu osobom w tworzeniu lepszego swiata, z uczuciami
ponurakuwyjdzzszufladki via Apple Podcasts · Poland · 04/04/21
Mój ulubiony podcast, od zmierzchu zaczynam sobotę😊 Wracam do odcinków, które szczególnie we mnie zapracowały. To jak spotkanie ze swoją terapeutką!
Aniuska2010 via Apple Podcasts · Poland · 03/20/21
10/10 Siedzę na kanapie z mężem (nie mężem) i słuchamy zamiast oglądać Netflix. Cud, miód i orzeszki!
ludozerka chce cukierka via Apple Podcasts · Great Britain · 03/11/21
Zaczęłam słuchać gdy weszłam w nowy związek i uaktywniły mi się takie okropne lęki, ze o mało nie uciekłam od niego, znaczy się uciekłam ale zrozumiałam dlaczego i mogłam wrócić. Ciagle słucham i uczę się od Ciebie. Dziękuje!
1agata1 via Apple Podcasts · Great Britain · 03/11/21
Odkryłem niedawno, teraz gonię żeby być na bieżąco. Pani Niedźwiecka porywa od pierwszego odcinka i już nie puszcza.
Flincik via Apple Podcasts · Poland · 03/07/21
Momencie znalazłam ten podcast. Bardzo potrzebny, - słucham w pracy bo mam nie wymagającą pracę i w domu już, szkoda mi ‚marnować’ podcast - bo o czym potem będę myślała podczas pracy? A na poważnie to każdy odcinek warto wysłuchać kilka razy. Dziękuje za ważny przekaz.
JoannaPaulina via Apple Podcasts · Poland · 02/24/21
Halo dziewczyny, wróćcie! Godzina to za krótko.
Vincentoni via Apple Podcasts · Poland · 02/20/21
Najlepszy podcast, jaki znam.
Natasza Ja via Apple Podcasts · Poland · 12/21/20
Nie wiem co napisać,bo kiedy myślę „Niedzwiecka” czuje cały szereg emocji -tych dobrych oczywiście . To nie jest zwykły podkast. Jest to dogłębna analiza różnych problemów ,które nas otaczają. Jest dużo o seksie ,psychologii i emocjach z którymi często sobie nie radzimy.
Pola Key via Apple Podcasts · Poland · 12/16/20
Bardzo gleboko poruszone tematy, ktore zazwyczaj eksplorujemy tak plytko. Pomaga zrozumiec siebie, zycie, szczescie i swiat. Ciesze sie, ze tu trafilem.
Hubert Z. via Apple Podcasts · Poland · 09/03/20
5/5
To jest jeden z najlepszych podcastow z polskiego podworka. Uwielbiam!
19Aleskandra87 via Apple Podcasts · Great Britain · 08/16/20
Trafiłem tutaj zupełnie przez przypadek, szukając jakiś podcastów o relacjach. Od jakiś dwóch tygodni słucham maniakalnie. Świetne przemyślenia podane w idealnej narracji. Zakochałem się w tym podcaście!
wowarz via Apple Podcasts · Poland · 04/09/20
Mądry,merytoryczny,uzależniający. Zawsze mi mało :)
kamilanna via Apple Podcasts · Poland · 01/11/20
Polecam każdemu - na każdym etapie życia. Dają dużo do myślenia, są dobrze zrealizowane. Przesłuchałem z 20 odcinków w tydzień. Wiem że wiele z nich będę słuchał jeszcze nie raz - bo czuję że za każdym razem coś innego utkwi mi w pamięci.
fsloki via Apple Podcasts · Poland · 11/24/19
Ten podcast jest genialny. Odtwarzam kolejny raz. Dziękuję.
Akzi11 via Apple Podcasts · Poland · 11/16/19
Uffff... wrescie mozna posluchac bardzo przydatne, prawdziwy i konkretny rzeczy zeby lepiej sie rozumiec i rozumiec ludzkosc!
Ben Guillou via Apple Podcasts · Poland · 09/28/19
Bardzo konkretne informacje oparte na doświadczeniach i badaniach. Rzetelne źródło wiedzy 👍
AgaKonieczna via Apple Podcasts · Poland · 08/31/19
Obowiązkowo! Nie mam nic więcej do dodania. Zmienia życie i już. Każdy musi posłuchać i wyciągnąć swoje wnioski. Ale to najlepszy podcast o emocjach jakiego słuchałam🖤🙌
hello pieta via Apple Podcasts · Poland · 08/29/19
Posłuchaj by było ci dobrze nie tylko w seksie, ale generalnie w życiu! Mądrze, ciekawie o emocjach, o seksualności i jakościowym życiu. Bez owijania w zbędne bibułki. Konkretnie. Na faktach z dużą dozą poczucia humoru. Słucham z wypiekami i wyczekuje kolejnych odcinków niecierpliwie! Marta...Read full review »
Kiliwia7777777777 via Apple Podcasts · Poland · 07/04/19
Bardzo ciekawa audycja jakich wciąż mało. Warto posłuchać i dać sobie czas na przemyślenia. Dobra robota :)
Marta RN via Apple Podcasts · Poland · 06/30/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »