015 - Voeding - Kun je op basis van je DNA voorspellen welk voedingspatroon bij je past?
Listen now
Description
In deze vijftiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over je DNA. Want kun je op basis van je DNA voorspellen welk voedingspatroon het beste bij je past? Tom en Paul bespreken dit interessante onderwerp en geven antwoord!
More Episodes
In deze veertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over de lengte van je spieren. Want krijg je van krachttraining kortere spieren? En kun je hoe dan ook je spieren korter maken? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/13/19
In deze dertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over spierpijn. Want is spierpijn een goede graadmeter voor spiergroei? Staat het gelijk aan het hebben van resultaat? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/06/19
In deze twaalfde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over fitness trackers. Ze zijn in vele soorten en maten, kleuren en vormen, te vinden op de markt. Maar hoe accuraat zijn ze eigenlijk? En kun je met een fitness tracker...
Published 09/29/19