Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Practicus
Practicus Podcast
Pracfticus Podcast er et nyt medie, som så dagens lys efter Nordisk Kongres 2019.Der vil være interviews, hvor det er relevant og oplæsning af et par udvalgte artikler fra hvert Practicus-blad, så du kan vælge at lytte til dem frem for at læse dem.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 10 ratings
Helt genialt
Som medicinstuderende på sidste semester er jeg havnet i region Sjælland i klinik. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal være almenmediciner. Det er drømmejobbet. Og derfor er det blot endnu mere genialt, at jeg kan høre om nyeste forskning og debatindlæg i toget frem og tilbage mellem Holbæk...Read full review »
Fnuglebjerg via Apple Podcasts · Denmark · 10/09/19
Recent Episodes
Kjeld Møller Pedersen, professor ved Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi, SDU, deler sine tanker om en professionsetik for praktiserende læger. Practicus nr. 255, side 34-36.
Published 05/07/21
Debatten om professionsetik præges af en del filosoferen, og det har været godt at læse de ”voksnes” syn på det. Regitze Høj, som er yngre almenmediciner, deler sine tanker om professionsetik i Practicus nr. 255, side 32-33.
Published 05/06/21
"Som introlæge i almen praksis skal jeg forholde mig til mange nye opgaver. Jeg får prøvet mig selv som læge med tilgang på supervision af tutorlæger. I tillæg til at optage anamnese, diagnosticere og behandle patienter skal de administrative opgaver også løses. At forholde sig til...
Published 05/05/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »