Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Körforgásban
Egy podcast a fenntarthatóságról a téma rajongóinak, a tanulni vágyóknak, a vállalkozó szelleműeknek és a klímaszorongóknak is. Bemutatjuk, hogy minden témának helye van a Körforgásban. És azt is, hogy azok miképpen támogatják a fenntartható fejlődési célok megvalósulását. Mindezek mellett beszélgetünk vendégekkel hazai jó példákról. A podcast hostjai Tomaj Zsófi és Rabatin Buru Évi.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 23 ratings
10/10
Már az első két évadot is nagyon szerettem, mert az érdekes és hasznos témákat, nagyon közérthetően, érdekesen mutatta be hétről hétre! Szeretem a podcast lazaságát, Évi és Zsófi felkészültségét, összhangját, és a beszélgetések könnyed hangulatát! Rengeteg fontos dolgot tudtam meg a...Read full review »
G Zsuzsa via Apple Podcasts · Hungary · 11/13/22
A mulcs vajon mi?
A legjobban azokat a podcast-eket szeretem, ahol úgy érzem, mintha én is ott ülnék a műsorvezetők között, élvezve a beszélgetést, közben teljesen elfeledve, hogy egy műsort hallgatok. Évinél és Zsófinál ez maximálisan teljesül minden héten és közben még a mezőgazdaságról is megtudtam egy csomó...Read full review »
Icemaaan! via Apple Podcasts · Hungary · 11/10/22
Gondolatébresztő beszélgetések (sajnos) nagyon aktuális témákról.
edinayoga via Apple Podcasts · Hungary · 11/10/22
Recent Episodes
Published 12/06/22
Mezőgazdaságról szóló évadunk ráadás epizódjában egy olyan programot ismerhettek meg, mely a talajmegújító mezőgazdaság előmozdítására törekszik: ez a LENs program (Landscape Enterprise Networks), melyet a világ legnagyobb élelmiszeripari nagyvállalata, a Nestlé Hungária Kft. támogat.  A Nestlé...
Published 12/06/22
Mezőgazdasággal foglalkozó évadunk során egyértelművé vált, hogy a szemléletformálás, edukáció és a generációs különbségek milyen meghatározó jelentőséggel bírnak a szektor jövőjére vonatkozóan. Ahogy a fejlett országok társadalma öregszik, úgy csökken az agrárszektor utánpótlása is, hiszen egyre...
Published 11/29/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »