2019 Review Dhe Qëllimet për vitin 2020!!
Listen now
Description
Gezuar vitin e ri te gjithve ❤️Shpresoj qe te gjithve ne vitin 2020 te iu plotesohen deshirat dhe ti mberrini qellimet e juaja. Kjo eshte episoda e pare prandaj mundemi te bejme edhe gabime por ju premtojm qe episodat e ardhshme do te jene shume me te emocionuara se derisa te msohemi si te bejme Podcast siq duhet!! Ne kete episode Loti me Lisen flasin per qellimet e tyre te vitit 2020,si e kane kaluar 2019 dhe disa momente interesante po ashtu edhe disa barcoleta palidhje 😂😂😂 Faleminderit te gjithve per degjimin dhe per mbeshtetjen.
More Episodes
Loti tregon per organe qe ka pa ne ushtrime,udhetimin me shoke ne Prevalle,planin spektakolar per hyrjen fshehurazi ne konvikt,Lisa tregon per javen e saj dhe kur ka rrshqit dhe rrezuar deri ne fund te malit gjate skijimit.   Instagram: https://www.instagram.com/lotishaqirii/...
Published 03/06/21
Published 03/06/21
Fillimi i ri i Podcast-it me rebrand te showit. Lisa bashk me antaret e familjes dalin pozitiv me Covid-19 perveq Lotit (hehe),Loti rrin 2 jave vet ne Prishtine ku kallxon rreth eksperiences se jetuarit vet,Gjate ksaj kohe del ne nje Date (uh la la), dhe shume ngjarje te tjera!
Published 02/02/21