007 - Voeding - Hoeveel eiwitten heb je echt nodig?
Listen now
Description
In deze zevende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over eiwitten. Want hoeveel gram eiwitten moet je nou per dag hebben? En is er een minimale en maximale hoeveelheid eiwitten dat je kunt nemen? Dat en nog veel meer komt voorbij in deze aflevering!
More Episodes
In deze vijftiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over je DNA. Want kun je op basis van je DNA voorspellen welk voedingspatroon het beste bij je past? Tom en Paul bespreken dit interessante onderwerp en geven antwoord!
Published 10/20/19
In deze veertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over de lengte van je spieren. Want krijg je van krachttraining kortere spieren? En kun je hoe dan ook je spieren korter maken? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/13/19
In deze dertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over spierpijn. Want is spierpijn een goede graadmeter voor spiergroei? Staat het gelijk aan het hebben van resultaat? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/06/19