Reviews
Rendszeres hallgatója vagyok a Villanyóra podcastnak és rendszeres olvasója a Villanyautósok.hu oldalnak. Akit érdekel a villanyautózás annak kötelező darab. Mindenkinek ajánlom.
iSenbo via Apple Podcasts · Hungary · 06/13/21
Imádom hallgatni, viszont sajnos csak egy van egy hónapban
€&* via Apple Podcasts · Hungary · 03/07/21
Nagyon jó műsor, érdekes dolgokról van szó. A minőség rengeteget javult. Volt egy-egy adás, ami viszont Podcast formában nem volt élvezhető mert túl sok volt a vizuális tartalom a YouTube számára. Ha ez elsősorban az előbbi platformra készül akkor a tartalom is legyen ennek megfelelő. Legjobb...Read full review »
Benyo23 via Apple Podcasts · Hungary · 01/29/21
Javasolnék egy ivós játékot: amikor elhangzik a műsorban hogy Ioniq igyál egyet...garantált a berúgás. Borzalmas. Az egy dolog, hogy katasztrofalis a hang minőség, de hogy ezt a középszerű autót Istenítik benne 5 percenként, az egy vicc. OK tényleg nem rossz az az autó, de azért kezeljük már a...Read full review »
Mon500se via Apple Podcasts · Hungary · 11/27/20
Valahogy a hangon kéne még csiszolni picit. Tibor mindig sokkal halkabb Péterhez képest.
villanybojler via Apple Podcasts · Hungary · 01/09/20
Az elektromos autózás iránt érdeklődőknek, hasznos és érdekes információkkal szolgáló tartalmas beszélgetések. Nekem a hanggal sincs bajom, szerintem csak a Tibor beszél picit halkabban a többieknél. De a tartalom igényes és egyre jobb.
Csabibmx via Apple Podcasts · Hungary · 01/05/20
Edzőteremben hallgatom, remekül kikapcsol és így duplán hasznosan telik az időm. Szakmabeliként hallgatva is érdekes és informatív. Esetleg azt emelném ki, hogy lehetne több meghívott beszélgetőpartner különböző határterületekről: energetika, fenntarthatóság, környezetvédelem, gépészet,...Read full review »
Hoki93 via Apple Podcasts · Hungary · 01/05/20
Villanyautó tulajdonosoknak és a téma iránt érdeklődőknek mindenképp érdekes Podcast. Jók a témák, jók a műsorvezetők, viszont a hangminőségen kellene még egy picit javítani! Csak így tovább, hajrá!
Peti567 via Apple Podcasts · Hungary · 12/06/19
Nagyon régóta követem a villanyautosok oldalát, de sajnos sok vagy kedvem vagy lehetőségem nincs elolvasni a cikkeket, de így Podcastként munka vagy vezetés közben is tudom hallgatni őket! Alig várom a következő adást! Jobbulást Tibornak, és jöhetne pár újdonság a Riviannal kapcsolatban is attól...Read full review »
Pomk_HU via Apple Podcasts · Hungary · 11/10/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »