Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
DR
Det levende bevis
Det er torsdag morgen, da 15 årige Amira pludselig bliver hevet ud af klassen. De ord hun få minutter senere hører skal komme til at ændre hendes liv. Ved rektors kontor fortæller en betjent, at hendes forældre er mistænkt for at have omskåret både hende og hendes lillesøster på en ferie til Afrika. Tre år senere har både Byretten, Landsretten og Højesteret dømt forældrene. Det er hævet over enhver rimelig tvivl, at de har fået deres døtre omskåret. Men i syv år har sagens to ofre - Amira og Yasmin - holdt fast i, at de aldrig er blevet omskåret. At der aldrig er sket en forbrydelse. Så...
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 273 ratings
Flot journalistisk arbejde
Bliver glad for at bo i et land med frie journalister, som kan sætte spot på uretfærdigheder i retssystemet. Håber sagen bliver genoptaget og at der bliver lyttet på de rette eksperter.
Kirsten Høi via Apple Podcasts · Denmark · 08/08/22
Lidt svært at høre nogle lydklip, men ellers godt klippet sammen. Spændende og medfølende fortælling om en meget sårbart emne.
Sif Drachmann Thomsen via Apple Podcasts · Denmark · 08/05/22
Tankevækkende og flot fortalt
Helt fantastisk flot fortalt! Skræmmende og dybdegående journalistik og podcast fortælling. Tak for den.
Hui Rose via Apple Podcasts · Denmark · 08/04/22
Recent Episodes
Published 06/17/22
Amira og gynækologen Charlotte Wilken tager til Horsens for at se sagens hovedbevis for første gang. Resultatet og podcastens andre afsløringer får en professor emerita i jura til at ryste på hovedet.
Published 06/17/22
Efter der er kommet en række nye afsløringer frem, begynder den tidligere anklager i sagen at blive i tvivl om, hvorvidt sagen måske skal genoptages. Og endelig begynder der at komme nye spor i jagten på sagens forsvundne hovedbevis.
Published 06/17/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »