Reviews
Geen tijd voor de radio maar laat de podcast aub blijven. Een heerlijk programma wat je niet wilt missen. Food for the soul
Ama5 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/08/22
Een verbindend programma over eten in de ruimste zin. Auteurs, chefs en andere gasten uit alle culturen vertellen over hun passie bij het eten dat is verbonden met hun leven en achtergrond. Dit programma is hard nodig, laat het blijven aub.
Kukeltien via Apple Podcasts · Netherlands · 09/08/22
Geweldig. Informatief en amusant. Ik luister het programma via podcast. Kijk er iedere week naar uit. Vaak luister ik tijdens het koken. Petra Possel is geweldig. Humoristisch, lief en direct. Ze gunt iedereen het podium en heeft veel zelfspot. Ook de verschillende rubrieken met de twee andere...Read full review »
Luisterjunk via Apple Podcasts · Netherlands · 09/02/22
Ik luister niet naar de directe uitzending, maar altijd wel naar de podcast, op mijn eigen tijd. En ik zal niet de enige zijn die het zo doet. Dat wordt niet meegenomen in de beslissing om te stoppen. Weer zo’n voorbeeld van managersdenken, verandering-om-de-verandering. Bah. Ik hoop dat jullie...Read full review »
kangeenanderebijnaamverzinnen via Apple Podcasts · Netherlands · 08/17/22
Wat een verademing als je net een aflevering van de podcast van Hiske Versprille hebt proberen te luisteren. Hier geen dedain, maar liefde voor eten en koken.
Dhr. Venema via Apple Podcasts · Netherlands · 04/21/22
Wat een zaligheid ,jullie programma!thx! Woonachtig in SG,hier gaat CN ook los ,met een opgooi salade(zitten die 9items zeker in) Maar het leuke is dat je allemaal rond die schaal met je stokjes staat,en zo hoog mogelijk husselt,de (sesam/gingerdressing)en tijdens dit husselen worden goede wensen...Read full review »
Ingrid&Ernie via Apple Podcasts · Netherlands · 01/29/22
Leuk programma, interessante gasten. Jammer dat zij nauwelijks een zin kunnen afmaken zonder correctie, aanvulling of andere onderbreking.
ChaSa79 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/27/21
Luisteraar van het eerst uur, maar haak af bij dieetboeken. Zeker als zijn besproken door leken die onzin beweren. Gewoon niet doen! Als diëtiste vind ik dit tenenkrommend.
Graf-Orlok via Apple Podcasts · Netherlands · 10/23/21
De aflevering van 15 mei was zo prachtig !
bdr1975 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/15/21
Als altijd: gezellig en informatieve radio èn podcast.
Heinrich Henk via Apple Podcasts · Germany · 04/11/21
Sit back, relax, even ontspannen tussen al het andere mediageweld door. Petra, je bent geweldig.
Joyodo via Apple Podcasts · Netherlands · 10/23/20
De humor van Petra Possel is de dragende kracht maar ze maakt het niet to ego-show. Heerlijk programma. Ik luister het altijd op de racefiets
JoseFoon via Apple Podcasts · Netherlands · 08/30/20
Ben er dol op en luister naar de hele serie heen en weer terug met de zeer geestige presentatie van Petra Possel.
Janke1 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/15/20
Het wordt steeds meer geklets over van alles behalve koken en gerechten! Het is gewoon RTL Nieuws met een klontje boter....
boomdijk via Apple Podcasts · Netherlands · 08/02/20
Fijne gasten en een uitstekende presentator!
Saranova via Apple Podcasts · Netherlands · 07/08/20
Allereerst complimenten want het is een topprogramma. De aflevering van afgelopen vrijdag met de promotie van een vuurtje stoken vond ik wat jammer. Nogal slecht voor longpatienten en achterhaald.
amemp via Apple Podcasts · Netherlands · 06/06/20
Heerlijk programma! Met gezellige presentatrices!
kookboekenconsument via Apple Podcasts · Netherlands · 05/03/20
Leuk programma, maar presentarice is een naar mens.
PhilNBO via Apple Podcasts · Netherlands · 03/15/20
Leest iemand (van Mangiare!) deze recensies eigenlijk wel? Hier die van mij: 1 heerlijk programma! 2 nieuws eruit knippen (is niet moeilijk) 3 sport weglaten (zit niemand op te wachten) 4 met hoger geluidsvolume opnemen (alle andere podcast hebben veel hoger volume - is niet moeilijk) Succes met...Read full review »
RO081063 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/27/19
lekker meeluisteren aan tafel. De inleiding bij regelmatig terugkomende tafelheren en dames mag wel wat korter. Meer tijd voor inhoud! en wie de podcast maakt... lees alle reviews. knip even dat reclame en nieuws eruit
ptrswrs via Apple Podcasts · Netherlands · 05/01/19
zonder die walgelijke reclame/sport. Moet nou echt alles verziekt worden?
GerBNL via Apple Podcasts · Netherlands · 04/24/19
Heel fijn programma! Maar knip dat nieuws ervoor en erna en zeer storende sport tussendoor er toch even uit. Dit is een podcast. Zou het plezier enorm verhogen.
wapoie via Apple Podcasts · Netherlands · 03/12/19
lekker lekker
Me_m via Apple Podcasts · Netherlands · 01/03/19
Met heel veel plezier luister ik vaak tijdens het koken naar de Mangiare Podcast. De toon, de gezellige sfeer, de nuchtere benadering zonder dikdoenerij en er worden geen hysterische trends nagelopen. Er wordt lol gemaakt en gelachen. Een letterlijk en figuurlijk ‘heerlijk’ programma. Het blijft...Read full review »
Loes Jelles via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/18
Wat een vrolijk programma
Taacoova via Apple Podcasts · Netherlands · 06/20/18
Dank dank dank voor Mangiare! Wat een geweldig radioprogramma over eten & koken! Een wereld ging voor me open. Presentatrice Possel vormt samen met Freud een leuke duo: ze zijn scherp, kiezen een goede toon en hebben humor. Informeert, inspireert en zet aan nieuwe keukens te ontdekken!
BellaMiaMoon via Apple Podcasts · Netherlands · 12/14/16
Echt een leuke podcast, maar wat ontzettend zonde dat niet heel even de kleine moeite genomen wordt om de sportuitslagen, fileberichten en zo er uit te knippen. Gemiste kans.
Tripledaddy via Apple Podcasts · Netherlands · 05/01/16
Een enorm leuk radioprogramma, dat gelukkig nu iedere twee weken ipv iedere maand wordt gemaakt. De podcast wordt echter met ongelofelijk gebrek voor liefde geknipt: starten om 7 uur (krijg je radio journaal plus files van afgelopen vrijdag) en verder niet nadenken of er sport of zo is. Tijdens...Read full review »
Carbound Dutchman via Apple Podcasts · Netherlands · 03/19/14
Praten over lekkere gerechten, recepten, ontwikkelingen in de culinaire wereld, het kan allemaal en is een, geheel tegen mijn verwachting in, bijzondere belevenis om via de radio te volgen. Ik krijg weer helemaal zin in radio (en lekker eten)!
Tom, Dick and Harry via Apple Podcasts · Netherlands · 02/23/12
Een heerlijk radioprogramma waar je je zintuigen nog meer laat prikkelen, dan al die kookprogramma's op TV en het Internet. Leuke thema's, onderwerpen en interviews en het live koken is werkelijk een vondst! Aanrader als je van koken en eten houdt, nog meer als je er iets van wilt...Read full review »
iphoons via Apple Podcasts · Netherlands · 12/10/11
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »